Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +103
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

#finanse #pieniadze #glupiewykopowezabawy #pytanie #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_1672839294cEKzxBDXjJjcUG8ibkIkuS.jpg
Pobierz@Murasame: Zależy od tego jak sobie ułożyłeś życie. Cofnięcie się do 6-letniego ja to raczej gwarancja tego że nie będziesz miał tych samych kontaktów z tymi samymi ludźmi bo kto dokładnie pamięta dokładne daty w których działy się ważniejsze wydarzenia które w retrospektywie pozwoliły na poznanie ludzi którzy są teraz dla Ciebie ważni? Kto pamięta wszystkie pierdoły które się wydarzyły a
1.Bitcoiny
2.Zapamiętujesz numery z najlepszych euroloterii.
3.Znając przyszłość masz nieograniczona liczbę możliwości. Możesz się bawic w biznes wiedząc, ze wybuchnie wojna, będzie brexit. Możesz inwestować w określone biznesy. Przecież to by była niesamowita przygoda.
Dostaniesz miliard i co? Mi by się nawet nie chciało wtedy inwestowac. Samo bogactwo nie jest takie zajebiste jak droga do niego z zajebistymi historiami po drodze.
Już nie mówiąc, ze mógłbyś się dowiedziec co się stało
Komentarz usunięty przez autora
Podaj mi wszystkie wyniki bukmacherskie, które uczyniłby Cię bogatym i jak byś je obstawił. Wszystko bez sprawdzania teraz w necie.
W skrócie - nic z tego nie pamiętasz i nie masz pojęcia, kiedy było jakie losowanie
Ale ten restart na zasadzie że mamy 2023r i mam 6 lat czy jakby cofam swoją świadomość w czasie? Jeżeli to pierwsze to zdecydowanie wolę miliard.
Milion nie jest w połowie drogi od zera do miliarda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla porówniania:
Milion to 11 sekund, a miliard to 31 lat.