Wpis z mikrobloga

@Javert_012824: oczywiście, że restart. Od małego cwiczyłbym co by się tylko dało żeby mieć dobrą kondycję, dobre zdrowie i lepsze ciało. A do tego co roku świadectwo z paskiem. I z wiedzą którą mam teraz robię kasę większa niż miliard dolarów przed dwudziestką.
  • Odpowiedz
Według mnie nikt kto poważnie to przemyśli nie wybierze miliarda.

@Murasame: Zależy od tego jak sobie ułożyłeś życie. Cofnięcie się do 6-letniego ja to raczej gwarancja tego że nie będziesz miał tych samych kontaktów z tymi samymi ludźmi bo kto dokładnie pamięta dokładne daty w których działy się ważniejsze wydarzenia które w retrospektywie pozwoliły na poznanie ludzi którzy są teraz dla Ciebie ważni? Kto pamięta wszystkie pierdoły które się wydarzyły a
  • Odpowiedz
Restart.
1.Bitcoiny
2.Zapamiętujesz numery z najlepszych euroloterii.
3.Znając przyszłość masz nieograniczona liczbę możliwości. Możesz się bawic w biznes wiedząc, ze wybuchnie wojna, będzie brexit. Możesz inwestować w określone biznesy. Przecież to by była niesamowita przygoda.
Dostaniesz miliard i co? Mi by się nawet nie chciało wtedy inwestowac. Samo bogactwo nie jest takie zajebiste jak droga do niego z zajebistymi historiami po drodze.

Już nie mówiąc, ze mógłbyś się dowiedziec co się stało
  • Odpowiedz
@Javert_012824: Cofając się w czasie można kupic btc, eth, usd jak był po 2zl, grać na dźwigniach, obstawić wygrana trumpa w wyborach na prezydenta czy Leicester w angielskiej lidze. Można grać over na bramki messiego w sezonie i miliony rzeczy a tak to tylko miliard xD + jeszcze raz przezywam dzieciństwo, które było zajebiste xD
  • Odpowiedz
@Panas ja bym wziął pieniądze, choć restart jest logiczniejszym rozwiązaniem. Ale jakbym się zresetował to straciłbym żonę i dzieci, no i w życiu już bym nie spłodził takich samych. Straciłbym ich na zawsze, więc wolę kasę teraz.
  • Odpowiedz
@Bdzigost: Tak? Podaj mi teraz z pamięci (bo wybór musi nastąpić teraz, więc z obecnym stanem wiedzy) jakie były wygrane liczby i jakie daty były tych losowań? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podaj mi wszystkie wyniki bukmacherskie, które uczyniłby Cię bogatym i jak byś je obstawił. Wszystko bez sprawdzania teraz w necie.

W skrócie - nic z tego nie pamiętasz i nie masz pojęcia, kiedy było jakie losowanie
  • Odpowiedz
@FTNewbie: Maroko w półfinale, Hiszpania z Marokiem out, Włochy out przez Macedonię, Portugalia out przez Maroko, 7:1 finał mundialu Niemcy Brazylia, Chorwacja win z Brazylia, Francja win z Chorwacją, lewy w Barcy itd awans Polaków i ich wyniki 00, 20, 02 itd
  • Odpowiedz
Dodam jeszcze tylko tyle, że ludzie nie zdają sobie sprawy, że różnica pomiędzy milionem, a miliardem jest ogromna.
Milion nie jest w połowie drogi od zera do miliarda ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla porówniania:
Milion to 11 sekund, a miliard to 31 lat.
  • Odpowiedz