Aktywne Wpisy

assninja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Koniorro +251
#heheszki #humorobrazkowy #wykop30plus #wykop40plus satysfakcjonują mnie plusy starszych osób (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file1635716572181982972
Pobierz

#finanse #pieniadze #glupiewykopowezabawy #pytanie #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_1672839294cEKzxBDXjJjcUG8ibkIkuS.jpg
Pobierzźródło: comment_1672846654SccHdOjVXFNsmIHK46Ak4E.jpg
PobierzMłodość miałem z-----ą i serdecznie dziękuję za jej powtarzanie albo za celowe odebranie sobie na 12
zdecydowanie restart, nie jest mi w życiu źle, ale dodatkowe 25 lat życia i sporo z nich w totalnej beztrosce piechotą nie chodzi, tego nie kupisz za żaden hajs nigdy
W zamian za to zyskujesz dodatkowe XX lat życia, które jest bezcenne z obecnej perspektywy.
Jeżeli ktoś byłby inteligentny, to cofając się w czasie by się nie wychylał, tylko po cichu robił swoje. Niestety tutaj wchodzi kompletny brak kontroli swojego własnego ego u większości ludzi i skończyłoby się to
Według mnie nikt kto poważnie to przemyśli nie wybierze miliarda. Same pieniądze z nikogo nie uczynią "miliardera". Do takich pieniędzy dochodzi się na dwa sposoby:
-rozwijasz swój biznes
-kasę
Mając kapitał początkowy z BTC ciężko byłoby go nie pomnożyć na hossie, która trwała do 2019 roku, a wystarczy 100 btc, żeby być ustawionym do końca życia.
bym powiedział gdyby nie dwie rzeczy: nie popełniłem w życiu żadnego poważnego błędu, ale mógłbym uratować moją chrzestną przed wypadkiem...
a dwa to każdy z nas miał taka szansę ale to oznacza życie z poważnym autyzmem, dlatego jako niemowlaki wolimy zapomnieć poprzednie życie niż odciąć się żeby nie zwariować. (pewnie dlatego 6 lat a nie noworodek)
tak czy siak lepiej od kasy i dziwi