Aktywne Wpisy
przecietny_facet +79
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
drobne_na_taryfe +735
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
#finanse #pieniadze #glupiewykopowezabawy #pytanie #heheszki #humorobrazkowy
Młodość miałem #!$%@?ą i serdecznie dziękuję za jej powtarzanie albo za celowe odebranie sobie na 12 lat
@tytanprime: co takiego wiesz? Że powstało fame mma? xD że kupiłbyś wszystkie bitkojny, które mogłyby być nic nie warte, gdyby żadne nie weszły na rynek? Czy może ogłosiłbyś wszystkim, że będą takie telefony co odtwarzają youtube i Facebooka w momencie, gdy
zdecydowanie restart, nie jest mi w życiu źle, ale dodatkowe 25 lat życia i sporo z nich w totalnej beztrosce piechotą nie chodzi, tego nie kupisz za żaden hajs nigdy
W zamian za to zyskujesz dodatkowe XX lat życia, które jest bezcenne z obecnej perspektywy.
Jeżeli ktoś byłby inteligentny, to cofając się w czasie by się nie wychylał, tylko po cichu robił swoje. Niestety tutaj wchodzi kompletny brak kontroli swojego własnego ego u większości ludzi i skończyłoby się to pewnie
Według mnie nikt kto poważnie to przemyśli nie wybierze miliarda. Same pieniądze z nikogo nie uczynią "miliardera". Do takich pieniędzy dochodzi się na dwa sposoby:
-rozwijasz swój biznes
-kasę dziedziczysz
W pierwszym przypadku droga do celu jest związana z poznaniem wielu znajomości, dużo popełnionych błędów itd. i ogólnie człowiek uczy się jak żyć z takimi piniędzmi.
W drugim przypadku od dziecka ma się kontakt z innymi bogatymi osobami, sama rodzina
Mając kapitał początkowy z BTC ciężko byłoby go nie pomnożyć na hossie, która trwała do 2019 roku, a wystarczy 100 btc, żeby być ustawionym do końca życia.
Jest w ogóle taka historia o Turku bodajże z Dortmundu (Google: Onkel Chico), który niedawno wygrał 10.000.000€, wozi się sportowymi furami w cabrio, wydaje pieniądze jak #!$%@?, zapraszają go do reality show i co? I gówno xD nikt mu nic nie robi.
bym powiedział gdyby nie dwie rzeczy: nie popełniłem w życiu żadnego poważnego błędu, ale mógłbym uratować moją chrzestną przed wypadkiem...
a dwa to każdy z nas miał taka szansę ale to oznacza życie z poważnym autyzmem, dlatego jako niemowlaki wolimy zapomnieć poprzednie życie niż odciąć się żeby nie zwariować. (pewnie dlatego 6 lat a nie noworodek)
tak czy siak lepiej od kasy i dziwi