Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#tenis
Komentarz usunięty przez autora
Chrumkacz i Iga - najpotężniejsze tenisowe duo obecnie
@kalamarnica22: To tak jakbyś porównał boksera wagi cięzkiej z drugiej dziesiątki rankingu do mistrza wagi średniej. :D No ten pierwszy by wygrał, ale to drugi w swojej kategorii odniósł większy sukces.
@pogop: mieliśmy*
@Kaacezet: masz rację, ale chodzi mi o to, że tak mi go żal, jak Milika. Typ jest napastnikiem legendarnego Juve, ale i tak jest w cieniu wielkiego Lewandowskiego. Pamiętam jednak, jak się w Polsce jaraliśmy, że jakiś piłkarz w Shalke gra czy innym Olimpiqe Lyon. Teraz to dla nas normalka.