Wpis z mikrobloga

Akceptuję, że ktoś może mnie zobaczyć, nie akceptuję, że będzie się gapił. Ty byś się czuł komfortowo gdyby 4 facetów przyglądało się Twojemu fiutowi na saunie? Uważał byś że to jest ok i skoro poszedłeś na saunę to tego chciałeś? Na ulicy byś się czuł ok gdyby ktoś za Tobą szedł, nie odrywał od Ciebie wzroku? Przecież mogłeś się zamknąć w domu, widocznie tego chciałeś.

Są pewne zasady społeczne (również na saunie), pewne
  • Odpowiedz
Patrząc na wpisy creepów typu @stefan_pmp @RyouNarushima @prawilnik @reydel i wielu więcej, których nawet nie warto tutaj oznaczać, pociesza mnie fakt, że żadna "k0bieta" nigdy nie będzie dzieliła z kimś takim życia.

Całe szczęście, że rzadko kiedy opuszczacie piwnicę, a jak już to robicie to wlepiacie wzrok w ziemię i boicie się głosić te swoje poglądy, gdy nie jesteście ukryci pod jakimiś pseudonimami.
  • Odpowiedz
  • 0
@cham_i_bezczel

@Flypho: nie chcę wam niczego zakazywać, tylko uświadomić że jesteście creep'ami i do tego władze aquaparku mają rację robiąc dzień dla kobiet

Nawet mnie w tej saunie nie było, to komu żeś co uświadomił typie? XD
  • Odpowiedz
Toś se chłopie misję wymyślił, tłumaczenie zakolakom, że kobieta może odczuwać dyskomfort to jak próba nauki szympansa fizyki jądrowej xD

co ma nadwrażliwość mieszków włosowych androgeny wspólnego z tematem?

@mwmichal: @slowdive
  • Odpowiedz
@cham_i_bezczel: Czy ktoś kazał jej się rozbierać? Jej to widocznie nie przeszkadzało tylko tobie, sojaku. I ty też na nią patrzyłeś jeśli wiesz, że była nago.

K... człowieku, normalna rzecz w saunie. Nienormalne to jest jak ktoś w ręczniku siedzi albo w gaciach.
  • Odpowiedz