Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +44
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Nosz kurva wy wstydu nie macie spermiarze yebani. Jak jeszcze raz zobaczę że coś miauczycie że #pieklomezczyzn i że #dyskryminacjamezczyzn, bo robią jakieś dni tylko dla kobiet to normalnie przyjdę na ten Internet i wam nayebie :). To przez was właśnie takie szajsy się robią, bo zwykła dziewucha nie może w spokoju posiedzieć sobie na saunie, bo ma na sobie wzrok 20 przegrywów co nigdy kobiety nago nie widzieli.
#spermiarzalert #przegryw #wroclaw #sauna #oswiadczeniezdupy #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
@caius_cosades: Nie, nie byłoby to fajne, zresztą sytuację opisaną w 1 akapicie sam kiedyś w saunie miałem i to w dalej idącym stopniu.
Natomiast nadal wychodząc jakkolwiek do ludzi AKCEPTUJĘ to, że inni
Całe szczęście, że rzadko kiedy opuszczacie piwnicę, a jak już to robicie to wlepiacie wzrok w ziemię i boicie się głosić te swoje poglądy, gdy nie jesteście ukryci pod jakimiś pseudonimami.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nawet mnie w tej saunie nie było, to komu żeś co uświadomił typie? XD
co ma nadwrażliwość mieszków włosowych androgeny wspólnego z tematem?
@mwmichal: @slowdive
K... człowieku, normalna rzecz w saunie. Nienormalne to jest jak ktoś w ręczniku siedzi albo w gaciach.