Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +44
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Nosz kurva wy wstydu nie macie spermiarze yebani. Jak jeszcze raz zobaczę że coś miauczycie że #pieklomezczyzn i że #dyskryminacjamezczyzn, bo robią jakieś dni tylko dla kobiet to normalnie przyjdę na ten Internet i wam nayebie :). To przez was właśnie takie szajsy się robią, bo zwykła dziewucha nie może w spokoju posiedzieć sobie na saunie, bo ma na sobie wzrok 20 przegrywów co nigdy kobiety nago nie widzieli.
#spermiarzalert #przegryw #wroclaw #sauna #oswiadczeniezdupy #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
@caius_cosades: Idąc do sauny AKCEPTUJESZ, że inni będą patrzeć na twoje nagie ciało. Tak samo wychodząc z domu na ulicę AKCEPTUJESZ, że ktoś na Ciebie spojrzy (na ciało, na ubiór, na zachowanie, cokolwiek). I działa to niezależnie od twojej płci.
Jak jakieś lewackie osoby
parę lat temu byłem tam z #rozowypasek , myślę sobie: fajno jest - a ta przestraszyła się brzuchatych nagich wąsaczy jak @reydel @stefan_pmp @RyouNarushima z małym siurkiem (a nie olbrzymią knagą jaką ja mam w gaciach) to wyszliśmy ¯\_(ツ)_/¯ . następnym razem idę z kolegami. aha i nie jestem gejem
Komentarz usunięty przez autora
No i poza tym czym innym jest popatrzenie się na kogoś tak jakby to było na ulicy a czym innym trzymanie wzroku na cyckach xD jak nie rozumiesz, że mogło to być nie komfortowe to nie mam pytań.
Komentarz usunięty przez autora
@cham_i_bezczel: i ty piszesz coś o zboczeńcach? xDDD. K---a zacznij od siebie zwyrolu xDD
Akceptuję, że ktoś może mnie zobaczyć, nie akceptuję, że będzie się gapił. Ty byś się czuł komfortowo gdyby 4 facetów przyglądało się Twojemu fiutowi na saunie? Uważał byś że