Aktywne Wpisy
KladzSie +133
Mmm młode ziemniaczki debiutują w tym sezonie, wolicie mielone czy schabowe? #gotujzwykopem #jedzzwykopem
TechPriest +107
Polska 2025+
Cena: milion złotych (dwa miliony w kredycie)
Dojazd do najbliższego sklepu: godzina w jedną stronę
Uśmiech dewelopera: bezcenny
#nieruchomosci
Cena: milion złotych (dwa miliony w kredycie)
Dojazd do najbliższego sklepu: godzina w jedną stronę
Uśmiech dewelopera: bezcenny
#nieruchomosci
Nosz kurva wy wstydu nie macie spermiarze yebani. Jak jeszcze raz zobaczę że coś miauczycie że #pieklomezczyzn i że #dyskryminacjamezczyzn, bo robią jakieś dni tylko dla kobiet to normalnie przyjdę na ten Internet i wam nayebie :). To przez was właśnie takie szajsy się robią, bo zwykła dziewucha nie może w spokoju posiedzieć sobie na saunie, bo ma na sobie wzrok 20 przegrywów co nigdy kobiety nago nie widzieli.
#spermiarzalert #przegryw #wroclaw #sauna #oswiadczeniezdupy #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
1. jest coś takiego jak 'etykieta' na saunie, obejmuje ona to że nie siedzi się w ubraniach tylko się rozbiera
2. nie można na kogoś patrzeć przez kilka minut tak chamsko
3. można spojrzeć kto wszedł i ja też tak zrobiłem, ale później obserwowałem tylko tych dwóch gości przede mną
4. parka zaraz uciekła jak tylko spermiarze się
@cham_i_bezczel: ¯\_(ツ)_/¯
( ͡° ͜ʖ ͡°) Heloł pedziu
@cham_i_bezczel: po pierwsze #!$%@? byś zrobił. Po drugie jak chcą to niech zrobia strefę dla kobiet, zamiast ograniczać dostęp facetom. Co do zachowania w saunie to fakt, że niektórzy zachowują się creepy i potrafią się gapić bezczelnie non stop - bo jak ktoś na kogoś zerknie w saunie to nic dziwnego, ale gapienie się
@stefan_pmp
@reydel oblechy
@cham_i_bezczel: i jak oni się mieli czuć bezpiecznie w tej saunie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jak opisujesz faktycznie taką sytuację, to na pewno laska chciała żeby stare janusze jej się gapiły na