Aktywne Wpisy
cotozazycie +2
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #

wiesiu2 +103
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
#teczowepaski #bekazkatoli #bekazprawakow (?) #neuropa #4konserwy #lgbt #polityka
źródło: comment_1672647234aGUwFHmuJm5Sn1uF31MmeD.jpg
Pobierz@galicjanin: IMO populista to wciąż populista. Nadal większość kraju nie jest za pełną równością, więc Szymek też nie jest. Poza tym to on lubi stawiać się pośrodku każdego sporu i prawie nigdy nie przyjmuje jednego zdecydowanych poglądów.
To jest polityczny odpowiednik kaszki manny. Nikomu raczej nie przeszkadza, ale też nie ma większych powodów żeby go za coś lubić, bo jest nijaki.
@Javert_012824: Nie wie, bo mu mocodawcy jeszcze nie powiedzieli, co ma myśleć.
@venividi: Nie mniej jednak to jest dramat, że postulat małżeństw homo jest uznawany za pełną równość, czy jakiś skrajny pogląd. Sprawa, która dosłownie nic nie kosztuje i nikt na niej nie traci, ot pognębienie
Przecież to nawet nie jest jakiś dylemat. Jeśli uznaje się stanowisko nauki w kwestii tego, że homoseksualizm jest normalną orientacją, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby umożliwić takim ludziom formalizowanie związków, adopcję dzieci itd.
Problem w tym, że spora część ludzi nie uznaje tego stanowiska i tkwi w uprzedzeniach, a politykom wygodniej takich ludzi w