Wpis z mikrobloga

@Grooveer: Ale przed końcem lutego 2022 nic nie zapowiadało mutacji w łagodniejszy wariant. Zbieg okoliczności. Atak na Ukrainie i mutacja w łagodniejszy wariant tez tak bywa XD
  • Odpowiedz
@56632 zapowiadało w Afryce. Tylko tam jest młodsze społeczeństwo i nie było pewności jak to się przełoży na Europę. Niedługo przed wybuchem wojny w Polsce hospitalizacje na covid to był prawie sam jeszcze wariant Delta. Mentzen jest nieukiem i ignorantem, ale niczego innego nie spodziewałem się po Konfederacji skoro mają innego orła Grzegorza Brauna.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Prawda zwyciężyła" xD Nie po prostu dzban Mentzen nie rozumie, że wirus zmutował w łagodniejszy wariant.

Wg ciebie ten łagodniejszy wariant nic nie robi w Polsce, ale masakruje chińczyków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ale przed końcem lutego 2022 nic nie zapowiadało mutacji w łagodniejszy wariant. Zbieg okoliczności. Atak na Ukrainie i mutacja w łagodniejszy wariant tez tak bywa XD

@56632: Wariant Omicron był już znany jesienią 2021 i już wtedy było mówione że jest łagodny. Nie przeszkadzało to rozmaitym ekspertom jeszcze w styczniu 2022 głosić że będzie tsunami zakażeń i zgonów. xD Faktem jest że wojna zwyczajnie jest poważniejszym zagrożeniem i dlatego zakończono
  • Odpowiedz
@56632: coś strasznie dużo zbiegów okoliczności na tym świecie. Może tak jak zbiegiem okoliczności byly te ciężarówki wywożące ciała we Włoszech. Ktoś pewnie zupełnie przypadkiem puścił akurat wtedy ten film który powstał 10 lat wcześniej przy okazji innego wydarzenia. Same przypadki i zabiegi okoliczności
  • Odpowiedz
@56632: @velmar: ale kopiecie do włąsnej bramki. Największy mam problem z szurami właśnie, że się zgadzam, sam się nei zaszczepiłem ale zaczniesz dyskutować z nimi, a oni wyjebują z takim gównem jak wy, niczym płaskoziemcy. Oczywiście, ze wirus zmutował (albo ktoś go wypuścił z laboratorium, bo mutacja była baaardzo nietypowa i odległa od dominującego wtedy wariantu Delta). Zmutował w Omicron, który był jeszcze łagodniejszy za to tak zaraźliwy,
  • Odpowiedz
@LifeReboot:

Oprócz epitetów, to zapomniałeś się odnieść do sedna:
łagodny omikron w Polsce zakończył pandemię, ale w Chinach masakruje.
Przypadkowo czy ci nie pasowało do porównania mnie do płaskoziemcy?
  • Odpowiedz
@Pieniek1991: zle napisalen, bardziej chodzilo mi wlasnie ze jakby nie atak to by nagonka na szczepienia, testy i obostrzenua dla odmawiajacych szczepienia trwala dalej a tak to cyk ucichlo.... wariant juz lagodny XD
  • Odpowiedz