Aktywne Wpisy
Noicozezebowniemam +109

BrakWolnegoLoginu +648
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Ćwiczy tutaj ktoś siłowo nogi pod #rower #bieganie #kolarstwo #mtb #gravel ?
Pytam bo zacząłem tak 4 tyg temu raz w tygodniu.
Przysiad na boso z naciskiem na technikę (wolne zejście. 1 sek zatrzymanie w dole i powoli w górę) 3 serie x 33 powt. Potem wykrok z hantlami 14kg w sumie. 3 serie x 30 powt.
No i na drugi i trzeci dzień mam nogi tak #!$%@? i "zakwaszone" ze rower to max rekreacyjnie, z bieganiem lepiej.
Co robię nie tak?
#kalistenika #mikrokoksy
Zdjęcie dla zasięgów :)
Tutaj przykładowy opis w punkcie 5 link
Jeśli chodzi o te ćwiczenia z pierwszego posta to ja po nich jestem świeżutki. Drugie tyle bym zrobił. Największy problem jest po dwóch dniach :)
Na rowerze od lat jeżdżę i coś tam biegam.
Komentarz usunięty przez autora
Cytat z artykułu: "Stretching korzystnie wpływa na regenerację" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie rozciagam się wcale(2m wzrostu 100kg). Wszystko robie na wolnych ciężarach w pełnym zakresie ruchu No i sam się zakres powiększa ruchu w danych mięśniach. Przy tym obecnie 6-8h treningu rowerowego.
a przy odpowiednim doborze powtórzeń i obciążeń - martwy z trap barem lepiej wchodzi na czwórki i poślady niż zwykłe siady
Żadna z
Ale serio, generalnie to ciężko połączyć połączyć ciężkie siady z treningami biegowymi/piłka nożna itd. W sezonie bez szans, dlatego porzuciłem nadzieję by zostać drugim @DywanTv bo to jednak wszystko rekreacyjnie się robi
@roadjoker: po co kolarzowi peak 2000W przez 5s? Siła w kolarstwie wygląda inaczej niż przy przysiadach np
I nie nie ma ćwiczeń funkcjonalnych dla kolarzy czy triathlonistów na siłowni.