Aktywne Wpisy
Mój pierwszy chleb na zakwasie, pewne niedociągnięcia są, ale jestem cholernie dumny. Ale się szykuje niedzielne śniadanko na bogato! #milejniedzieli
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
AlexBrown +5
Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie, gdy ludzie na siłowni mają słuchawki w uszach albo na uszach. Nie moja to sprawa, nie krzywdzi mnie to, ale mimo wszystko czuję irytację na taki widok.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
Gdy tysiące chłopaków z tagu #przegryw cierpi codzienne katusze w świecie wykreowanym przez #normictwo nitk się nad sprawą nie pochyli. Nitk!
Niewygodna opinia - Iwona Wieczorek to lampucera której nie warto szukać. Lepiej skupić się na tym by zaorać ten przestępczy burdel który przyciąga podobne do Wieczorek "damy".
Idąc dalej... dajcie inne sprawy gdzie zaginionym jest mężczyzna i sprawa jest tak głośną jak sprawa Wieczorek czy Cygan. #pieklomezczyzn #pieklokobiet
Nie zapraszam do dyskusji.
Komentarz usunięty przez autora
W niektórych sprawach co chwilę pojawiają się nowe informacje i media o tym piszą, w innych nie ma nic nowego od 30 lat, więc nie piszą. Tak działa świat.
Bo jak próbują to dostają w odpowiedzi "wypad z tagu normiku", "won p0lko" i tym podobne. Tak więc nie dziw się że ludziom się odechciewa, większość z Was sama zamknęła się w swoim świecie i na próby pomocy reaguje wyzywaniem, pasywną agresją albo wykpieniem
Bohdan Piasecki
Generał Zagórski
Michael Rockefeller
Lars Mittank
I trzeba zaznaczyć, ze to mężczyźni są częściej sławnymi sprawcami zbrodni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patusiara to kobieta wykazująca zachowania społecznie nieakceptowane, zwykle spowodowane trudnym dzieciństwem lub