Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rysiupeja: nie cały dzień, tylko jak siedzę przy kompie (a siedzę czasem po 12-14h bo jestem programistą + ciągle się doszkalam). Wykop mam otwarty jako jedna z miliona zakładek. No i nie nazwałbym siebie jeszcze człowiekiem sukcesu.
  • Odpowiedz
@sikalafou: @rysiupeja: Hohoho "jestem programistą ciągle się doszkalam" patrzcie kuhwa biedaki przegrywy intzele jaki jestem zajebisty
W sumie też trochę przegryw, skoro musi się brandzlować do siebie i jeszcze to profilowe, klasyczny narcyz
  • Odpowiedz
@PrawaRenka Nie mam doświadczeń z fabryki, ale bawiłem się w bycie statystą w filmie i brałem udział w organizacji kilku imprez jako przynieś-podaj-pozamiataj i w jeden dzień miałem kontakt z większą ilością kobiet niż jako programista w rok.
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom ja uważam, że progiem wejścia powinno być 110 jako absolutne minimum.
Niestety jestem w tym raczej osamotniony, bo przynajmniej pół roku temu było takie ssanie, że totalnych głąbów się przyjmowało.
Co oczywiście się zemściło, ale jedyne co mogłem powiedzieć to "a nie mówiłem".
  • Odpowiedz
@rysiupeja ja się po nim poznałem, że debil jak szpanował swym suvem za 150k którego rzekomo posiada i że jakaś laska przez to praktycznie łapała go za nogi i błagała aby z nią był :)
  • Odpowiedz