Aktywne Wpisy

GangKobry +113

Melkovva_ +22
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

p0lka; Słuchaj intzelu, zazdrościsz mu cukcecu. Chodź sikalafou, poskacze ci po knadze (。◕‿‿◕。)
W sumie też trochę przegryw, skoro musi się brandzlować do siebie i jeszcze to profilowe, klasyczny narcyz
Jakie masz IQ?
Niestety jestem w tym raczej osamotniony, bo przynajmniej pół roku temu było takie ssanie, że totalnych głąbów się przyjmowało.
Co oczywiście się zemściło, ale jedyne co mogłem powiedzieć to "a nie mówiłem".
Mi to dużo dało, w kwestii zawodowej oczywiście, bo kobiety na to nie patrzą.