Aktywne Wpisy

Qontrol +57
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
źródło: 1000000235
Pobierz
Plonacawyplata +473
Od 2 latach jestem na emigracji w #kanada właśnie jestem w trakcie rozpoczęcia budowy domu i tak sobie pomyślałem, że może byłby ktoś zainteresowany jak przebiega tutaj cały ten proces. Jak wyglądają koszty, krok po kroku spotkania z deweloperemi, projektantami, wykonawcami itd. Cały proces powinien zakończyć się za jakieś 5-6 miesięcy więc mógłbym krok po kroku wrzucać Wam aktualizację jak z dziury powstaje nasz wymarzony dom z kartonu.
#emigracja #dom #budownictwo #
#emigracja #dom #budownictwo #

Zajebista sylwetka (jak na profilowym)
Atrakcyjny
25k miesięcznie
Człowiek sukcesu
Cały dzień udziela się na #blackpill #przegryw i #p0lka XD
Że wy go bierzecie na poważnie i odpisujecie na baity @sikalafou
źródło: comment_1672143933wCK9lgKNk2c8CWKGFJCPGn.jpg
Pobierzp0lka; Słuchaj intzelu, zazdrościsz mu cukcecu. Chodź sikalafou, poskacze ci po knadze (。◕‿‿◕。)
W sumie też trochę przegryw, skoro musi się brandzlować do siebie i jeszcze to profilowe, klasyczny narcyz
Przecież to przeciętny użytkownik tagów #przegryw i #blackpill
Jakie masz IQ?
Niestety jestem w tym raczej osamotniony, bo przynajmniej pół roku temu było takie ssanie, że totalnych głąbów się przyjmowało.
Co oczywiście się zemściło, ale jedyne co mogłem powiedzieć to "a nie mówiłem".
Mi to dużo dało, w kwestii zawodowej oczywiście, bo kobiety na to nie patrzą.
Owszem mam fajną sylwetke, ale za to jestem "obiektywnie" 4/10, zarabiam grosze i jestem człowiekiem porażki, czego się nie dotknę zamienia się w gówno