Wpis z mikrobloga

• 46
@Aerwin a nic, to przecież normalne że się porownujesz do Batmana pisząc non stop jedynie o ujawnianiu "afer" z "Twitter files" i postukać memy XD

@mepps w ogóle nie widac po ostatnich kilkudziesięciu wpisach że jest z ciebie jakiś bezgraniczny wyznawca elona XD jesteście jak jakaś sekta

Ale spoko znam też ludzi co głosowali na Korwina a potem jednak stali sie normalni XD
  • Odpowiedz
@bizonsky: Gościu nie może już wrzucić obrazka bez jakiegoś lewicującego przegrywa wymyślającego teorie z d--y xD
Jakby wrzucił taki obrazek, to też byś miał ból d--y o megalomanii? XD
  • Odpowiedz
@bizonsky: są są, tylko ty doszukujesz się powodu do nienawiści we wszystkim xD
Hate subscribing to choroba psychiczna, jak ci się nie podoba co on udostępnia to przestań na to zwracać uwagę, zamiast czekać by się p-------ć do byle czego, bo to nie jest normalne typie xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Izanagi013 ale czy ja piszę że mi się nie podoba co on udostępnia? Nie raz wklejalem też jego wpisy które mi się podobały ale tutaj typ się odkleił imo, a ty go bezgranicznie bronisz jeszcze wmawiając mi psychiczną chorobę.

Sam jestes psychiczny, jesteś psychofanem upatrujacym z utęsknieniem możliwości obrony tego co ktoś napisze niepochlebnego o elonie. Jak ci się nie podoba co udostępniam to przestań zwracac na to uwagę XD
  • Odpowiedz