Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +341
źródło: 1000014927
Pobierz
KrolWlosowzNosa +42
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz

#megalomania #musk #tesla #spacex #c---------------a #urojenia
źródło: comment_1672132490W8XyDiwjyMndM19yHVpg56.jpg
Pobierzźródło: comment_1672132870JsUKjsxM1m3DuL13cWIT0u.jpg
Pobierz@mepps w ogóle nie widac po ostatnich kilkudziesięciu wpisach że jest z ciebie jakiś bezgraniczny wyznawca elona XD jesteście jak jakaś sekta
Ale spoko znam też ludzi co głosowali na Korwina a potem jednak stali sie normalni XD
źródło: comment_1672140499AJEz7Om83ozK8SLYQICrAs.jpg
PobierzHate subscribing to choroba psychiczna, jak ci się nie podoba co on udostępnia to przestań na to zwracać uwagę, zamiast czekać by się p-------ć do byle czego, bo to nie jest normalne typie xD
Sam jestes psychiczny, jesteś psychofanem upatrujacym z utęsknieniem możliwości obrony tego co ktoś napisze niepochlebnego o elonie. Jak ci się nie podoba co udostępniam to przestań zwracac na to uwagę XD