Wpis z mikrobloga

@Roxi5017 :)
Ale nie pomijaj tych kilku przypadków gdzie wszystko się zesrało.
Kilku wykopków niestety miało kupę zamiast prezentu. W przenośni, dostali prezent ale to było nic, jak ta pietruszka z sokiem. Serio.
  • Odpowiedz
@Nerlo_ajcats: ale ja mówię głównie o sobie, tak wyglądam, gdy mój odbiorca napisał mi, że jest mega zadowolony. Ja również jestem z prezentu przygotowanego dla mnie. Nie mogę odpowiadać za kogoś innego. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Ale nie pomijaj tych kilku przypadków gdzie wszystko się zesrało.

Kilku wykopków niestety miało kupę zamiast prezentu. W przenośni, dostali prezent ale to było nic, jak ta pietruszka z sokiem. Serio.

@Nerlo_ajcats: no to pokaż te przypadki. Żeby się zaraz nie okazało, że to kolejne młotki, które liczyły na paczki za co najmniej 1000 zł.
  • Odpowiedz
@Roxi5017: U mnie obiorca chyba niezbyt zadowolony, paczka odebrana 21 i zero odpowiedzi, w sumie to moja pierwsza wykopaka, do tego mój pierwszy nadawca nawalił bo nie zweryfikował paczki ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Pabick: u mnie odbiorca odebrał 22.12 wieczorem, ale po odbiorze napisał mi, że będzie dopiero następnego dnia otwierał i się odezwie, więc fajnie że i tym pomyślał, aby mi dać znać :)
  • Odpowiedz
@Pabick nie przejmuj się
Obserwuje to wydarzenie i jak na liczbę uczestnikow(chyba około pincet) to promowane wpisy są sprzed 3 dni itp

CYli to nie jest jakoś aktywna społeczność.
Liczbę w wpisów można estymować na kilkadziesiąt. CYli co dziesiąty tylko coś wpisuje ma mirku
  • Odpowiedz