Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +287
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +4

Komentarz usunięty przez autora
To jest jawny sabotaż
@haha123: polska sztuka inwestycji
@haha123:
Tak. Stawiam, że domy będą bardziej obciążone niż budynki wielolokalowe.
Docelowo populacje trzeba zapędzić do klitek w
Oni ograniczą wycieczki odrzutowcami po świecie, ty kupisz sobie drugą parę kalesonów, żeby nie zamarznąć w zimie.
Czego nie rozumiesz?
Tylko gdzie? W większości krajów Azji przez ostatnie 2 lata było gorzej niż w Polsce z represjami.
W Polsce natomiast było pod tym względem najlepiej z całej UE. W takich Włoszech musiałeś się legitymować tymi śmiesznymi "paszportami" żeby w ogóle móc pracować (xD), we Francji żeby wejść do metra.
Cześć krajów, które rokowała dobrze np. Brazylia po zmianie administracji prezydenckiej raczej pójdzie w drugą stronę.
7-8 lat temu rozważałem
Masz racje, że jak wybuchł covid to Azji odbiło, ale teraz już się to w większości skończyło - chociażby Tajlandia i streamy Amadeusza Ferrariego
@haha123:
Przemija, ale część infrastruktury zostanie wykorzystana do innych celów:
Dzięki temu może wreszcie będzie dało się tu oddychać zimą i nowotwory płuc przestaną dziesiątkować ten głupi naród.