Aktywne Wpisy

elena-mary +79
#logikaniebieskichpaskow #niebieskipasek #tatacontent #ojciecroku #p0lak #zwiazki
Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
źródło: temp_file2623268591091583480
Pobierz
Operator_imadla +418
Elon powiedział wow o Polsce, dzisiaj cały dzień wszystkie media będą to grzały. #elonmusk
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

No i teraz grande finale. Mieliśmy w planach jechać do rodziców na święta, ale się wszyscy bardzo pochorowalismy i wiele wskazuje na to, że nie będziemy w stanie, bo cały czas czujemy się źle. Powstaje problem jak te święta ogarnąć, rodzice mogą wpaść na dosłownie 48h a i wtedy te koty nie będą miały opieki (nikt nie zrobi kocurowi zastrzyku, sąsiadka nie jest chętna; nie będą jeść ani pic). Potem chciałam prosić mojego ojca, żeby z nami został do Nowego Roku, bo jesteśmy wykończeni i potrzebna jest pomoc przy chorym dziecku. Mrozy zeszly to jest szansa, że się zgodzi zostawić tego drugiego siersciucha, choć pewnie matka i tak będzie jeździć po nocach rozpalać ogień, żeby mu dupka nie zmarzła.
Jakie to jest poyevane to szkoda słów. Mam nadzieję, że te koty niedługo zejdą i nie wezmą już nowych.
#koty #kociarze #smiesznekotki #rodzina #oswiadczenie #niepopularnaopinia
źródło: comment_16715982344JVqDAIoeNN3HRKdtbuZSG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1671629662TyYOoRaILd5LsHevicy83g.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
jaka nienawisc bo ktos osmielil sie nie miec dzieci. Kochac mozna przeciez tylko kaszojada no i najlepiej jak urodzony naturalnie a nie jakas tam łatwizna typu cesarskie cięcie xD
@ciemnienie: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Haha to brzmi jak opis rodzicielstwa. No takie jest życie, każdy wciska każdemu co
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A z drugiej strony, to naprawde obydwoje w tym zwiazku jestescie jedynakami i nie utrzymujecie zadnych kontaktow z innymi czlonkami rodziny?
Mój ssak > czyjś ssak
coś co ktoś uważa za ważniejsze > coś co ktoś uważa za mniej ważne - i każdy ma swoja hierarchie, a narzucanie jej innym to właśnie świadczy o zaburzeniach
@krathel: nie, z pewnością nie mają wnuczki za mniej ważna od kota. Po propstu koty im komplikują życie i kontakty rodzinne (wyjazdy) ze względu na ogrom realnych i nadmuchanych obowiązków. I nie potrafią powiedzieć koniec.
Przecież potrafią, i powiedzieli "koniec", może nie tak jakbyś Ty chciała, ale powiedzieli ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Koty komplikują Tobie życie, a nie rodzicom, to niech wysryw