Aktywne Wpisy

Krupier +102
W Szczecinie zamontowano na drodze rowerowej coś w rodzaju progów zwalniających. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zamontowano je w miejscu, w którym rowerzyści mają pierwszeństwo. XD
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
źródło: 2025-11-15_176323686310
Pobierz
Co byście doradzili.
-Kupić małe mieszkanie w Krakowie (ok.30m²). Mam w Krakowie kilku znajomych i niedaleko rodzinę.
-Kupić średnie mieszkanie na Śląsku (+50m²). W Katowicach albo innym mieście. Nie znam tam nikogo. Na Śląsku jest więcej firm w mojej branży i lepsze stawki.
#nieruchomosci #krakow #katowice #slask
-Kupić małe mieszkanie w Krakowie (ok.30m²). Mam w Krakowie kilku znajomych i niedaleko rodzinę.
-Kupić średnie mieszkanie na Śląsku (+50m²). W Katowicach albo innym mieście. Nie znam tam nikogo. Na Śląsku jest więcej firm w mojej branży i lepsze stawki.
#nieruchomosci #krakow #katowice #slask
Co byście wybrali?
- Kraków 21.3% (182)
- Śląsk 78.7% (673)

Wizytę do weta mamy na 13, zobaczymy co tam powiedzą, ale jest opcja eutanazji…
Masakra, to są takie decyzje, że sobie nie wyobrażacie…
Perełka ma prawie 19 lat, prze dwa lata miała dwie operacje na przerzuty nowotworu. Ostatnia operacja miała miejsce z miesiąc temu.
#pokazpsa #zalesie
źródło: comment_1671181727NLqv3j7GQuH0LACzDFfkvD.jpg
Pobierz@AnkieterPrzegrywu: Nie, można też tego terminu używać w stosunku do zwierząt, śmieszny purysto.
@AnkieterPrzegrywu: jest to potoczne określenie. w terminologii medycznej jest to określane jako "eutanazja"