Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem w rozsypce i mam dość pracy w kołchozie. Mam 20 lat i wykształcenie średnie. Do tej pory robiłem tylko w kołchozach za najniższą, bo niczego innego nie mogłem znaleźć. Mam dość gównopracy, która wykańcza mnie fizycznie, a w oczach janusza jestem tylko zwykłym śmieciem. Chciałbym znaleźć normalną robotę, czyli taką w której nie muszę tyrać jak niewolnik i mieć jakikolwiek czas na życie prywatne -. Zarobki mogą być nawet niskie. Wszystkie roboty typu magazyn, budowa, produkcja i inne kołchozy odpadają. Niestety mieszkam w małej miejscowości, w której jest tylko #!$%@? fizyczna, najbliższe większe miasto jest oddalone 50km w jedną stronę. Jedyną opcją, która przychodzi mi do głowy jest robienie zdalnie w IT czy innym korpo. Niestety moje kompetencje i doświadczenie są zerowe, za to szybko się uczę. Jakich low-tier stanowisk powinienem szukać? Sprawnie klikam w kąkuter, ale uprzedzam, że #programista15k raczej nie wyjdzie. Nie mam kompletnie do tego głowy, a dużo razy próbowałem.
#pracbaza #kolchoz #przegryw #korposwiat #januszex #januszalfa #biuro #zalesie

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63964c007a12ddf16483ec64
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 31
  • Odpowiedz
@Tenczlowiektutaj: jak popatrzysz na pracuj.pl to np teleperformance jest zdalna z niemieckim za 7000-8500 zdalnie https://www.pracuj.pl/praca/niemiecki;kw/praca%20zdalna;wm,home-office?sal=8000 customer support, ja to bym polecał iść w sales jak znasz dobrze niemiecki a nie customer support ale zawsze coś jak się hajsu potrzebuje, lepije niż u januszhotepa, jak znasz na C1 to mi powiedz to spróbuje cie polecić dla firmy gdzie ja prcuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania ja #!$%@? 20 lat i płaczesz jak małe dziecko.
Na oglądałeś się raczyszka w postaci tik toka, Instagrama.
Jak to wszyscy mają cudownie. Lekkie życie, łatwa praca, duża kasa.
I też tak chcesz.
To ci powiem wprost, bez ambicji i samodyscypliny, gówno osiągniesz będziesz dalej #!$%@?ł w kołchozie wracał do domu i marzył o lepszym życiu.
Poświęć parę lat życia, żeby czegoś się
  • Odpowiedz