Aktywne Wpisy
sztywny_misza +104
Tumurochir +340
Dziś do Konfederacji dołączy Stanisław Derehajło.
Spadochroniarz PiS/Porozumienie, który przychodzi na gotowe. Znany głównie z memów obrazujących patologię polskich pracodawców.
Myślę, że odnajdzie się w partii, która kładzie lachę na prawa pracowników i na własnych działaczy.
#bekazkonfederacji #konfederacja #januszebiznesu #pracbaza #neuropa #bekazkorwina #polityka
Spadochroniarz PiS/Porozumienie, który przychodzi na gotowe. Znany głównie z memów obrazujących patologię polskich pracodawców.
Myślę, że odnajdzie się w partii, która kładzie lachę na prawa pracowników i na własnych działaczy.
#bekazkonfederacji #konfederacja #januszebiznesu #pracbaza #neuropa #bekazkorwina #polityka
-Napis "Boga nie ma tutaj z nami" na pół drzwi palarni
-Kobieta z oddziału przywiązana do łóżka, wyglądająca jak szkielet i płacząca całą noc
-Wrzaski "pomocy, ratunku" z izolatki całą noc
-14, 15-letnie dziewczynki błagające dorosłych, żeby pożyczyć im telefon i mogły zadzwonić do rodziców
-Posiłki, czyli kromki chleba z margaryną i szynką z psa zmielonego z budą
-Pielęgniarki mówiące pacjentkom z atakami paniki, żeby zamknęły mordę
-Papieroski jako waluta ( ͡° ͜ʖ ͡°) dosłownie można było nimi załatwić wszystko, w tym takie podstawowe rzeczy jak mydło
-Chowanie telefonu w poszewce poduszki, żeby nikt nie ukradł go w nocy
-Dzieciaki kradnące żarcie z szafek innym pacjentkom, z głodu
-Radość dzieciaków, kiedy po dostaniu wypisu i odebraniu rzeczy z depozytu dostały ode mnie 2 butelki wody, paczkę paluszków i na wpół zjedzoną puszkę orzeszków ( ಠ_ಠ)
-Przemykanie się jak ninja w nocy do kibla, żeby nie zobaczyły mnie salowe
-Naloty pielęgniarek o 3 nad ranem, żeby pobrać mi krew i kazać nasikać do kubeczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#psychiatryk #szpital #psychiatria
Komentarz usunięty przez moderatora
To tak jak z dźwiękiem, mam znajomego który uśnie wszędzie, nawet na stojąco, nie przeszkadza mu TV grajacy w tle itd. A ja żeby zasnąć muszę mieć idealną ciszę, wręcz perfekcyjne
Co probujesz udowodnic tymi swoimi wpisami?
Mam nadzieje, ze nic glupiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rzureg-: w tym przemoc seksualna?
Powodzenia
Nie powiem, śmiechłem xD
Nawet placówki medyczne przypominają, że żyjemy w więzieniu
@ziuaxa Bo kobiety dużo wcześniej i częściej sięgają po pomoc, a że te leki mają efekty słabsze niż nim2 albo Marsjanki, to przepisują je każdemu