Wpis z mikrobloga

Tak się chciałem pochwalić że kuce pozgłaszały, a moderator kryjący się pod nickiem cfO właśnie usunął mój komentarz z tego znaleziska, na temat Memcena, z powodem "nieodpowiednie treści", za użycie strasznego przekleństwa w formie sformułowania "pieprzy bzdury".

@a__s, @Moderacja - gratuluję. Właśnie piszę odwołanie, za jakieś 10 minut będziecie mogli je spokojnie odrzucić.

#neuropa #moderacjacontent #bekazmoderacji
mnik1 - Tak się chciałem pochwalić że kuce pozgłaszały, a moderator kryjący się pod n...

źródło: comment_1670587178w9uLVAKUm0wB7Q1FobHHeK.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slapdash: To by wiele tłumaczyło, lol. Czyli jest tutaj lista słówek których trzeba unikać - i dlaczego kucykowe zoo jest tak skuteczne w tym masowym zgłaszaniu wszystkiego co się da.
  • Odpowiedz
@DurzyPszypau: O patrz, nawet zapomniałem o tym dopisku na końcu, lol - ale z tym j------m to jest w sumie dziwne, wydaje się że jest na czornej liście tylko w przypadku znalezisk czy nitek z tagiem #polityka i pochodnych - i ogólnie mam mocne wrażenie że ten tag jest moderowany znacznie ciężej niż dowolny inny, jakieś randomowe przekleństwa zdarzało mi się wciskać literalnie wszędzie i nie kojarzę by
  • Odpowiedz