Wpis z mikrobloga

@Javert_012824: raczej

"nie, nie mam pomysłu na tę drużynę. z mocniejszymi wiadomo, że przegramy, z drużynami na naszym poziomie to tak 50/50, a ze słabszym rywalem raczej coś wpadnie".

to jest k---a cyrk.
bezbekpol - @Javert_012824: raczej 

"nie, nie mam pomysłu na tę drużynę. z mocniej...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Javert_012824: najlepsze jest to, że ten idiota myśli że te wysrywy intelektualne którymi obdarowuje dziennikarzy faktycznie mają jakiś poziom i przynoszą efekt xD
  • Odpowiedz
@Javert_012824: Nie pompujcie tego balonika proszę. Większość Polaków ma w dupie reprezentację, i nie ogląda piłki nożnej. Lub ogląda od wielkiego święta, ale nie wie kto gra o co i z kim. To z oficjalnego badania na zlecenie PZPN przez poprzednim mundialem:
"kibice bardzo interesujący się futbolem stanowią kilkanaście procent dorosłej populacji (obecnie 16%)"
Cała reszta wiadomo, coś tam wie, coś słyszała, zna Lewandowskiego i od paru tygodni Szczęsnego i
  • Odpowiedz
@Javert_012824: Kopałem troche po wiejskich boiskach w: A klasie, Okręgówce, chwile w IV lidze. Grałem w sumie przy 6-7 trenerach. ŻADEN, ale to ŻADEN NIGDY nie mówił nam, że ktoś jest lepszy od nas, że z tymi to nie mamy szans, że to nie nasza półka.
  • Odpowiedz