Oglądaliście Mikołajkowy Blok Reklamowy? ᕦ(òóˇ)ᕤ Mam nadzieję, że tak. Pozostając w atmosferze prezentowej radości ogłaszam kolejne #rozdajo. Pozostało mi jeszcze kilka kodów do skarpetkowego świata @Sox-in-the-Box, ale dodatkowo dziś dorzucam kody rabatowe do @bkwas i jego sklepu z wisiorkami i innymi cudami! #rozkminkrzaka dla każdego!
Tym razem kolorowe wisiorki czekają na szczęśliwców. Dziesięć sztuk tych ślicznotek czeka, aż ktoś doczepi je do kluczy czy innych przymiotów. Idealne na prezent! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ Może do #wykopaka? (。◕‿‿◕。)
_______________________ Powyższy post jest zapowiedzią #rozdajo dla krwiodawców, którzy wzięli udział w piętnastej edycji wykopowej akcji Baryłka Krwi. Wzorem poprzednich edycji szczegóły pojawią się w podsumowaniu.
Nagrody ogłoszone w ramach XV edycji (oczywiście wcześniej wkradł się błąd): 1 | 2
Oglądaliście Mikołajkowy Blok Reklamowy? ᕦ(òóˇ)ᕤ Mam nadzieję, że tak. Pozostając w atmosferze prezentowej radości ogłaszam kolejne #rozdajo. Pozostało mi jeszcze kilka kodów do skarpetkowego świata @Sox-in-the-Box, ale dodatkowo dziś dorzucam kody rabatowe do @bkwas i jego sklepu z wisiorkami i innymi cudami! #rozkminkrzaka dla każdego!
Tym razem kolorowe wisiorki czekają na szczęśliwców. Dziesięć sztuk tych ślicznotek czeka, aż ktoś doczepi je do kluczy czy innych przymiotów. Idealne na prezent! (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ Może do #wykopaka? (。◕‿‿◕。)
1 | 2
#barylkakrwi #krwiodawstwo #prezent
źródło: comment_16704083683VaAvfCvDS17oYyOo7v3KB.jpg
Pobierz