Wpis z mikrobloga

Czy wy też tak macie że siedzicie na allegro i szukacie u różnych sprzedawców mających to, co chcecie, czegoś innego, co wam się przyda żeby dobić do smarta? Mam wrażenie że wymyka mi się to spod kontroli xDD spędzam nad tym zbyt wiele czasu ale cebula mocno
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kluskizserem ja zawsze przed zakupem przeglądam najpopularniejsze produkty u sprzedawcy i coś dorzucam do koszyka. Wczoraj np. Chciałem se kupić jakąś kapuczine na próbę, nabrałem jej za 55 zł. Dodatkowo wleciało za drugie tyle jakichś żelek i ciastek na próbę. I uwaga puree ziemniaczane instant. Przecież ja k---a nawet nie przepadam za świeżym puree, choroba...
  • Odpowiedz
a słyszałem że ludzie potrafią zamówić 5 szt. Żeby wbiło smarta a potem robią zwrot pozostałych 4 szt. XD

@KranikSpolski: mam troche mieszane uczucia co do tej metody. Z jednej strony to nie jest jakas nielegalna praktyka - w praktyce moge kupic 5 szkiel na telefon i zwrocic 4. Czy allegro smart bedzie przez to drozec, zabronia mi zwracac za darmo itd? Nie wierze ze by nie drozalo, a allegro
  • Odpowiedz
@kluskizserem: Ja, gdy brakuje mi kilku złotych do smarta, do koszyka dodaję cokolwiek z oferty sprzedającego. Po otrzymaniu paczki, tą dodatkową rzecz zwracam za darmo ;)
  • Odpowiedz
@kluskizserem: ja tak robię jeśli brakuje mi tych kilku czy kilkunastu złotych a wiem ze mogę przy okazji zamówić coś po co na pewno będę musiał iść do sklepu np. zapasowe żarówki, gąbki do mycia naczyń czy jakaś chemia ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kluskizserem: tak, sortuje po najbardziej popularnych. I tak na przykład weszłam w posiadanie paletki do zabijania much i komarów za 9 ziko chyba, która wali niewielkim prądem z baterii. Może i mało humanitarne ale ile mi to much złapało, to raid się chowa.
  • Odpowiedz