Aktywne Wpisy
WielkiNos +109
Zostaje 300 zł z wypłaty, ale sztuczne rzęsy i sztuczne paznokcie muszą być. Jakim cudem kobiety uczyniły takie zbędne pierdoły pierwszą potrzebą zaraz obok prądu i jedzenia.
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
Sultan_Kosmitow +160
Zanim zaczął go gonić musieli iść do Ropuchy po zestaw budowlańca, a młody powinien mieć 40 lat doświadczenia w zawodzie xD #budowlaniec15k
Portal @programista15k dumnych z bycia cebulą. Myślałam, że tylko totalne Janusze i Grażyny są dumne z dobijania do darmowej dostawy i później odsyłania produktów. To jest dla sprzedawców realny problem, przez co podnoszą ceny, co wpływa na uczciwych klientów. Same prowizje allegro od wystawiania są spore.
Co za kraj. Czasem się czuję jak
Ale jeśli ktoś chce tak swój czas poświęcić to spoko ma do tego prawo. Rynek zweryfikuje czy serwisowi allegro się to opłaci.
Niech sobie podnoszą ceny ile chcą, tak jakby teraz coś ich powstrzymywało xD
Twoje oszczędności na dostawie to:
3162,97
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
@YEPs To powinno być zabronione. Ew opcja "zapłać więcej" wpisywałby kwotę i płacić za towar więcej niż cena aby się na smarta załapać.
Jak allegro, to staram się zamówić przeważnie dwie sztuki (jeżeli przyda mi się na przyszłość), ewentualnie z kimś z znajomych którzy mieszkają blisko zamówić. A jeżeli nie to, no to zaczyna się szukanie takiej oferty żeby miała dwie rzeczy które mnie interesują, ale jak totalnie się nie opłaca to myk, płacę
Gdyby sprzedawca wystawił rzecz za 40 pln, a nie 39.99 to bym tego nie robił. Sam jest sobie
Mój czas nie jest wart rozkminy tematów na kwoty poniżej 20zł.
Chyba, że to naprawdę pierdoła za kilka złotych to robię to przy większym zamówieniu kilku rzeczy lub po prostu płacę te 5-8 zł za wysyłkę.
Szkoda życia i zdrowia psychicznego na takie rozkminy.