Aktywne Wpisy

kre-dens +86
Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
źródło: arek
Pobierz
Milanek93 +31
#321685 Huop ma tak zielono w ogrodzie. Sam kiedyś robił z ojczymem automatyczny system nawadniania ogrodu. Co roku też trawa jest wertykulowana i aeratowana. Nawożona też jest. I tak o to wygląda. Zielono mi.
źródło: 1000015123
Pobierz

Profumum Roma Arso 100 ml- https://www.fragrantica.pl/perfumy/Profumum-Roma/Arso-11700.html
Odlewam od 5 ml, w cenie ok. 8,80 zł zamawiam po zebraniu chętnych na 60 ml w. Flakon zostaje u mnie. Zakup w sklepie internetowym, który wskażę po rozbiórce.
Do ceny proszę doliczyć 16 zł- koszt wysyłki paczkomatem i pakowania lub 2 zł (pakowanie) po otrzymaniu kodu nadania. Dodatkowo 2 zł za każdy flakonik. (5 ml, 10 ml, 20 ml) .
Rozlewam w szklane, brązowe butelki pochodzące od emcor (5 ml) i decant.pl. Pojedyncze odlewki wysyłam w kopercie bąbelkowej, większe ilości w pudełku kartonowym, odpowiednio zabezpieczone folią i wypełniaczami.
Na życzenie mogę dosłać listę innych perfum do odlania (Amouage, Hind Al Oud, Abdul Samad Al Qurashi, Ajmal i wiele innych).
Płatność przelewem lub przelewem na telefon, wysyłka po zaksięgowaniu wpłaty.
Wysyłka jedynie Inpost.
źródło: comment_1670215906YmJipMGEZE81Qo8470KByy.jpg
Pobierzźródło: comment_1670225383fDpYxA6OBNo3YPUHL59fQf.jpg
Pobierzjest flaszka, w poniedziałek wysyłam odlewki
źródło: comment_1670583724lRJMxnOO8tfB5RUJKMQRYq.jpg
Pobierz