@elf_pszeniczny: ja juz nie programuje zbytnio od kilku lat, mam duzo wiecej czasu dla siebie i lepsze pieniadze. ( ͡°͜ʖ͡°) czasu to az za duzo, eh. Zawsze zle xd
@konrad1: zajmuje sie zarzadzaniem, wiec nieraz poprogramuje bo byloby bez sensu zlecac itd. A zarazem dzieki wiedzy i doswiadczeniu wiem co jest 5. Farmacja i medycyna.
@konrad1: i tak cale dnie mam wolne bo myslenie to zupelnie inny schemat pracy i to co trzeba robie np podczas gotowania obiadu, spaceru z psem itd wiec aktualnie czuje jakbym w ogole nie pracowal.
@konrad1: mam 30 lat wiec chyba nie tak zle poszlo ( ͡°͜ʖ͡°) dzieki. Dodam ze nie mam studiow, jakbym mial to na pewno nie bylbym w tym miejscu co dzis. Raczej sporo w tyle. Ogolnie nikt mnie o brak wyzszego nie podejrzewa; ew. zdarzaja sie pytania jakie kierunki skonczylem
@brakloginuf: no tak, chodzi mi wlasnie o rozstrzal w IT, jeden zarabia 7k netto, drugi 20k netto, a trzeci 50k na fakturze. Co ciekawe dla kazdego z tych ludzi ich penjsa moze byc wysoka
@brakloginuf: znam jedna osobe, ktora sie przebranzowila na IT, zalapala robote jako junior i tak siedzi juz X lat. Jak ktos wczesniej zarabial 3k, a dostal 5-6 to jest przepasc i zlapanie Pana Boga za nogi
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
#sprintyjacka #programista15k #dawidjasper
Znam ten ból