Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Xtreme2007: Pan Leo to był jednak fachowiec. Ze składu węgla i papy ukręcił zespół na pierwszy awans do Euro i jako takie zaprezentowanie się na turnieju (szans na wyjście z grupy i tak nie było, ale takiej padaki jak dzisiaj też nie było).
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: Nie był. Tak sam bajerant co siwy. Po prostu ludzie się łapali na gadkę o wielkości i mentalności zwycięzcy.
Taki był wielki, że go Lato ganiał dookoła autobusu próbując wręczyć wypowiedzenie.
  • Odpowiedz
@cham_i_bezczel: Ale polska drużyna ma mentalność zwycięzcy tylko ta mentalność kończy się wraz z zakwalifikowaniem się na mundial i/lub euro. Celem jest awans i to już jest olbrzymim sukcesem a co potem to się zobaczy.
  • Odpowiedz
@ManiacTeam: śmieszne, zawsze wyliczają jakiś trenerów co z kadrą nic nie osiągnęli, a to przez Piechniczka i Górskiego piłka nożna to dzisiaj nasz sport narodowy. To byli trenerzy a nie jakieś podrabiańce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tacho_: Widocznie zapominają jak i nasza drużyna, że kwalifikacje powinny być formalnością, kolejną przeszkodą do pokonania a celem jest główna impreza jak mundial czy euro.
Jakikolwiek trener robi z drużyną awans i już jest zajebiście, piłkarze grają cudownie, trener jest geniuszem taktyki (no może wuja Brzęczek wyłamał się z tego schematu) a na imprezie docelowej drużyna zapomina jak grać w piłkę.
To mnie trochę boli.
  • Odpowiedz
@Xtreme2007 równie dobrze mogłeś wrzucić fotkę nawalki bo w 2016 pograli fajnie, a co do cen, myślę że nie ma co na to patrzeć, zwróć uwagę jak w ostatnich latach wzrosły opłaty za transfery, ciężko powiedzieć ale myślę że ówczesne 25 to spokojnie obecnie 100/150
  • Odpowiedz
@Sonic233_: No dobrze, ale przyznaj ze wtedy nie mieliśmy żadnych gwiazd. No bo kto, Żurawski w Celticu to chyba max. A dzisiaj piłkarze w Barcelonie,w Juventusie i kilka innych mega solidnych drużyn. Poprzeglądaj składy z czasów Leo. Aktualnie w Reprezentacji gra kilku całkiem niezłych zawodników, coś grac powinni. A na pewno nie powinno być tak że mamy jedną akcje przez cały mecz. No listości
  • Odpowiedz