Aktywne Wpisy
Itslilianka +664
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
mAgnes91 +419
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jadę na terapię autobusem z ojcem, bo samemu się boję (╯︵╰,).
Boje się że nie poznam przystanku przez śnieg.
Nawet biletów się samemu boje kupować.
Chłop prawie 25 letni.
Będzie psychoterapia. Boje się ,że znowu nic nie powiem i psycholog powie, że się nie nadaje do terapii, bo nic nie mówię. Albo że jestem zdrowy.
Ehh
Mam nadzieję, że chociaż nie będzie biegunki.
#przegryw #qewnakwadracie ##!$%@? #fobiaspoleczna #psychologia
Lekarz czy psychiatra cię na siłę nie wyleczy, może jedynie nakierować
Komentarz usunięty przez autora
Myślę , że podstawą zmiany czegoś w życiu, jest uświadomienie sobie kilku rzeczy.
Po pierwsze, sytuacje które opisujesz nie są sytuacjami bez wyjścia. Nie będziesz stał na tym przystanku czy pod drzwiami gabinetu do końca życia. Zawsze jest wyjście i zawsze znajdzie się ktoś chętny do pomocy.
Po drugie, ludzie mają Cię gdzieś. Mam tutaj na myśli, że nikt sobie nie
ale o dziwo przeszło... pomogło zakochanie sie... ilosc endorfin przemeblowalo mi mozg, choc bylo to uczucie platnoniczne i niespelnione to i tak :
Nie oceniam btw, zeby bylo jasne, sama mialam kiedys epizod napadu nerwicy lekowej i strasznie wspominam ten okres w zyciu.
@t0mI84: To po co odpisujesz drugim komentarzem? Jestem absolutnie niezainteresowany tym, co ma do powiedzenia jakiś randomowy socjopata na wykopie.
Tak się składa, że nawet minimalna empatia jest wyznacznikiem człowieczeństwa i każdy przystosowany do życia w społeczeństwie ją posiada.
Chociaż jak pierwszy raz coś kupowałem w sklepiku jeszcze szkolnym, to nie miałem tak, że nie chciałem tam iść ze strachu hmm. Chociasz się bałem wtedy ale sam chciałem iść coś kupić.