Jadę na terapię autobusem z ojcem, bo samemu się boję (╯︵╰,). Boje się że nie poznam przystanku przez śnieg. Nawet biletów się samemu boje kupować. Chłop prawie 25 letni. Będzie psychoterapia. Boje się ,że znowu nic nie powiem i psycholog powie, że się nie nadaje do terapii, bo nic nie mówię. Albo że jestem zdrowy. Ehh Mam nadzieję, że chociaż nie będzie biegunki.
@dymitrop: Jesteś upośledzony w zakresie rozumienia słowa pisanego, tak? Znaczy dlatego nie rozumiesz co napisałem za to wymyśliłeś sobie jakieś bzdety i cały czas się do nich odnosisz? Zaczynasz być nudny bo takich tu pełno.
@dymitrop: Czyli jesteś upośledzony (nie martw się, większość ludzi w ten czy inny sposób jest). Już Ci raz zwróciłem uwagę, że ja niczego nie doradzałem a zadałem pytanie czy próbował czegoś co umożliwiłoby mu oderwanie się od zaburzonego ego. Odwróciłeś kota ogonem "Tak sobie wmawiaj". :D
Nie chcę z Tobą dyskutować bo jak widzisz na powyższym przykładzie - to nie ma sensu skoro nie chcesz zrozumieć co się do Ciebie mówi.
@Bartholomew: Weź przeczytaj swój własny post, a potem powiedz samemu sobie szczerze, że to nie jest porada. Jesteś po prostu tak #!$%@? żałosny i zakłamany, że to aż smutne.
Już Ci raz zwróciłem uwagę, że ja niczego nie doradzałem a zadałem pytanie czy próbował czegoś co umożliwiłoby mu oderwanie się od zaburzonego ego.
@Bartholomew: A NO TO SORY, na pewno nigdy niczego nie próbował przez całe życie XDD 25 LAT
@dymitrop: Ale tak z ciągłej ciekawości - po cholerę Ci ta agresja? Serio z mojej perspektywy wygląda to na jakieś zaburzenie. W pewnym momencie pisząc do mnie zwróciłeś się do ogółu, to jest wynik jakiejś głębszej pretensji do ludzi? Jestem to w stanie zrozumieć. Ba, sam się zastanawiałem czy może powinienem być w tej rozmowie równie agresywny ale co by to dało?
@Bartholomew: Tandetna próba zmiany tematy. Ja z kolei nadal jestem bardzo ciekawy jak bardzo zarozumiałym trzeba być, aby uważać, że twoje "porady", "propozycje" lub też "tylko pytania" będą w stanie pomóc osobie z fobią społeczną na takim sposobie.
W pewnym momencie pisząc do mnie zwróciłeś się do ogółu, to jest wynik jakiejś głębszej pretensji do ludzi? Jestem to w stanie zrozumieć. Ba, sam się zastanawiałem czy może powinienem być w tej
@dymitrop: Wymyśliłeś sobie założenie, że ja cokolwiek uważam na temat sytuacji psychicznej kogoś kogo znam z jednego wpisu i sądzę, że jestem w stanie mu pomóc. Nie sądzę. Byłem ciekawy czy próbował się separować. Natomiast jeśli chodzi o Ciebie, to widzę już znacznie więcej. Zwykły zacietrzewiony mireszek z wypoku jakich tu od zasrania wkoło, nic ciekawego. Au revoir!
Jadę na terapię autobusem z ojcem, bo samemu się boję (╯︵╰,).
Boje się że nie poznam przystanku przez śnieg.
Nawet biletów się samemu boje kupować.
Chłop prawie 25 letni.
Będzie psychoterapia. Boje się ,że znowu nic nie powiem i psycholog powie, że się nie nadaje do terapii, bo nic nie mówię. Albo że jestem zdrowy.
Ehh
Mam nadzieję, że chociaż nie będzie biegunki.
#przegryw #qewnakwadracie ##!$%@? #fobiaspoleczna #psychologia
Nie chcę z Tobą dyskutować bo jak widzisz na powyższym przykładzie - to nie ma sensu skoro nie chcesz zrozumieć co się do Ciebie mówi.
@Bartholomew: A NO TO SORY, na pewno nigdy niczego nie próbował przez całe życie XDD 25 LAT
@dymitrop: Wymyśliłeś sobie założenie, że ja cokolwiek uważam na temat sytuacji psychicznej kogoś kogo znam z jednego wpisu i sądzę, że jestem w stanie mu pomóc. Nie sądzę. Byłem ciekawy czy próbował się separować. Natomiast jeśli chodzi o Ciebie, to widzę już znacznie więcej. Zwykły zacietrzewiony mireszek z wypoku jakich tu od zasrania wkoło, nic ciekawego. Au revoir!
@Bartholomew: Nie wymyśliłem, po prostu to zrobiłeś, a Ty się zwyczajnie wypierasz.
@Bartholomew: Kolejne projekcje, poczytałeś już sobie co to jest? Próbujesz mi takie rzeczy "wmawiać" dosłownie w każdym poście. To