Aktywne Wpisy

adisoniusz +165
Wiem że na wykopie panuje antypieskowa narracja, ale musze sie czymś podzielic. Ostatnio mam w życiu sporo stresów i przygnebienia zwiazanych z remontem i wykańczaniem mieszkania na czym sie kompletnie nie znam, co mnie troche dobija bo uważam że powinienem jednak umiec takie rzeczy. Dodatkowo różowa dociska presje swoimi pomysłami których nie umiem realizować albo robie powoli. I w chwilach szarych myśli mam zawsze tego gluta do którego moge sie przytulić, cieszy
źródło: temp_file7451926763422233535
Pobierz
Juliusz-Banioski +106
chłop pojechał do hradec kralove i je knedliki #foodporn #spierdotrip
źródło: temp_file3576061684019944333
Pobierz



#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #foodporn
źródło: comment_1668782120dx723eYxojAIXvX5y93X2L.jpg
Pobierzźródło: comment_1668782705Dp8DxgMtnP8yjw4PgceBLs.jpg
PobierzCiekawe połączenie, niecodzienne, ale moja wyobraźnia mi podpowiada, że uprawnione.
A jedzonko super, nie inaczej 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: comment_1668795719656IKr9rd7zVsWaZ0gnxP1.gif
PobierzZiemniak jest natarty olejem, posolony i z kawałkami rozmarynu zawinięty w sreberko. Pieczony do miękkości, ok 1,5 godziny w 200 stopniach. "Gzik" powstał ze skyru, czosnku, pieprzu, soli, gochugaru.
Kurczak to nic specjalnego nie wyszło, jest bo jest, równie dobrze mogłoby go nie być. Też go upiekłam w sreberku z papryką, czosnkiem, solą.
Kapusta z tego przepisu, zwyczajnie skrojona i smażona na średnim ogniu,
Powinno się pozostawać w jednym kontekście smaków....