Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +397
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +13
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

#nostalgia #lego
źródło: comment_1668322226BC0GtRwYqnUkg39GIZDsrb.jpg
Pobierzźródło: comment_1668332721EKADr714dIkwHwBTbirXKY.jpg
Pobierz@VVateuszMordawiecki rozwiniesz może?
Kazdy mowi ze to byl niewyobrazalny luksus niedostepny dla ludzi,to czemu jest tyle zdjec pelnych półek. Sam zresztą je pamiętam. Komu sie oplacalo tym handlować?
Czy mimo wszystko było dość "bogoli" ktorzy to kupowali?
Czy moze jako pokolenie nie doceniamy naszych rodziców,mowimy o nich janusze i grazyny,a wtedy oni odejmowali sobie od ust żeby jakiś zestaw znalazl sie pod choinką?