Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz
denazyfikacja +640
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz

#teczowepaski
Czy chcecie mieć dzieci
Ja chciałbym mieć w przyszłości dzieci, ale jeszcze nie jestem na tyle dojrzały na podjęcie ostatecznej decyzji w jaki sposób to dokonać. A jeszcze do tego trzeba uwzględnić decyzję partnera, bo jednak musi to być wspólny wybór.
@27PHO1e2NIX2021: no moj nie chce w sumie a ja raczej tak ale i tak biorę pod uwagę tylko surogacje więc to i tak będą tylko moje bombelki raczej
Jednak chcąc nie chcąc tak będzie go dotykała Twoja decyzja.
A jak ktoś czuje pociąg do osób tej samej płci, nie oznacza, że nie może czuć
Nie miej mi za złe mojej opinii. Nie mam nic przeciwko temu, że wolisz faceta. To
Ach, te straszne LGBT skazują dzieci na fanaberie życia w kochającej się, opiekuńczej rodzinie. Absolutne wynaturzenie...
Pewnie, dzieciaki mają o wiele lepiej i zyskują prawidłowe wzorce żyjąc samotnie w domu dziecka niż w kochającej się rodzinie dwóch mężczyzn/kobiet.
A jak już mówisz o zjawisku w dużej skali to polecam przeczytać i podawać źródła a nie opierać się na chłopskim rozumie.
@St_Atheist: Absolutnie nie, nauka mówi, że nie jest to konieczne. Skąd ten pomysł? Rzuć naukowymi źródłami.
Lesbijki po prostu biorą nasienie od kogoś i wychowują razem to dziecko, nie zrzekają się praw, nawet ten dawca widnieje jako ojciec nieznany wiec nie musi nic podpisywać, w przypadku surogacji matka która