Aktywne Wpisy
tcp-protocol +410
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
LamajHarma +127
Jeśli masz problem z agresywnymi psami, nieodpowiedzialnymi właścicielami i śmiesznie niskimi karami za pogryzienia, to jesteś onucą i ruskim trollem bez życia xD Psiarze to jest serio jakaś sekta - powiesz coś złego na temat agresywnych psów i nagle chłopy z jakimiś labradorami się odpalają xD
#psy #psiarze
#psy #psiarze
źródło: comment_ZZ4ysuR7054dkCX0eh16e2aeXHKsax7y
Pobierz

Od soboty jem już więcej tj 2,5k kcal i... znowu to samo. Dyskomfort na brzuchu i ciągle gazy. Pojęcia nie mam co to. Jem te same produkty, białka tyle samo czyli to nie białko. Jedyne co mi przychodzi do głowy to może eliminacja płatków owsianych bo jem ich teraz więcej, zwiększyłem głównie węgle więc wiadomo jem owsianke to zjadam zamiast 50g, 100g płatków na przykład no i jem je codziennie jako jakiś omlet czy pieczona owsianka. Nic innego mi do głowy nie przychodzi, zamienię je na jaglane albo inne i zobaczymy ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mikrokoksy #dieta
+ mogłeś dostać na coś nietolerancji
Jak tak pomyślę to jabłuszko lubię sobie zjeść ostatnio a nie jadłem ich