@WstretnyOwsik: jak ja tęsknie za tymi memami z Ukraińcami w pracy. Przed wojna nie było z tym problemu, a teraz to już jesteś ruska onuca bo śmiesz śmiać się z ukrainca
@rcktm: @Wariner: @Kismeth: I tak się dziwię że prawie 200 plusów i żadnej burzy w komentarzach i wyzywania mnie od onucy. Jak zarzucilem takiego mema na wiosnę to wykopki aż się gotowały.
@rcktm: @Wariner: @Kismeth: I tak się dziwię że prawie 200 plusów i żadnej burzy w komentarzach i wyzywania mnie od onucy. Jak zarzucilem takiego mema na wiosnę to wykopki aż się gotowały.
@WstretnyOwsik: no, bo to śmieszny mem. Ale krótki rzut okiem na twój profil i jednak jesteś onucą xDD
I tak się dziwię że prawie 200 plusów i żadnej burzy w komentarzach i wyzywania mnie od onucy. Jak zarzucilem takiego mema na wiosnę to wykopki aż się gotowały.
@WstretnyOwsik: ja i tak jestem zdziwiony wykopkami, ze tyle wytrzymali i ze embargo na memy z ukraincow i upainy potrwalo az tak dlugo ( ͡º͜ʖ͡º) chyba wszysycy tak bardzo obsrani latka onucy, ze kazdy czeka
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
źródło: comment_1667754777VxXl7jUJchWTNWkgEQP7A6.jpg
PobierzPrzed wojna nie było z tym problemu, a teraz to już jesteś ruska onuca bo śmiesz śmiać się z ukrainca
mam tak samo.
@Wariner: o to to to. Jeszcze dobry jest ten z betoniarką
@WstretnyOwsik: no, bo to śmieszny mem. Ale krótki rzut okiem na twój profil i jednak jesteś onucą xDD
Także spier****j na czarno ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ─
@WstretnyOwsik: ja i tak jestem zdziwiony wykopkami, ze tyle wytrzymali i ze embargo na memy z ukraincow i upainy potrwalo az tak dlugo ( ͡º ͜ʖ͡º) chyba wszysycy tak bardzo obsrani latka onucy, ze kazdy czeka