Aktywne Wpisy

Zmorka +255

czerwony_kmer +373
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

DD odkryłem miesiąc temu mimo że za grę zapłaciłem jeszcze w poprzednim roku. Wtedy włączyłem, pograłem pół godziny i pomyślałem "hmm chyba nie chce mi się grać". W końcu miesiąc temu postanowiłem sie bliżej przyjrzeć grze i się wkręciłem. W zasadzie gra spełnia wszystkie moje podstawowe wymagania co do RPG: skalowanie postaci, zwiedzanie wygenerowanych losowo tuneli, znaczne ograniczenie fabuły i brak opcji dialogowych (dla fabuły włączam film a nie grę) a przy tym jest niebanalna i zmusza do rozsądnego planowanie i podejmowania właściwych decyzji. Losowość ma tu duże znaczenie co postrzegam jako duży plus.
Grę już raz przeszedłem, przechodzę teraz drugi raz i niedługo kupię DD2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW Hrabina z dziedzińca napsuła mi o wiele więcej krwi niż jakikolwiek