Aktywne Wpisy

MonazoPL +185
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +444
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda
źródło: comment_1666934335nEwV9NdB4c6wSrnbqMR1Dx.jpg
Pobierz@KladzSie: klasyczne "zaczne od jutra".
Kup desmoxan i zacznij rzucać dzisiaj. Nie jutro, nie pojutrze. Z takim podejsciem szybko wrocisz do nalogu, "no bo sie zdenerwowalem strrrrasznie i musialem zapalic".
Tak długo jak ktoś nie pali w budynku a blisko nie ma astmatyka to niech sobie pali, jak masz dostać raka to co i tak dostaniesz
@Papieszpolak6996 A no skoro tak, to idę połamać ręce dzieciom z białaczką. W końcu i tak białaczka im bardziej szkodzi niż połamane ręce.
A dlaczego tylko astmatycy mają mieć specjalne traktowanie? Też chcę dbać o swoje zdrowie, a taki śmierdziel bez mojego zezwolenia skaża powietrze
źródło: comment_1666938156VEsuPl8pauf0mZWcWW9rwp.jpg
PobierzPrzy lekkim wietrzyku potrafię czuć smrodziarza z 15 metrów. To nie pomaga. Jak masz pecha, idąc ulicą czujesz ten smród dosłownie co sekundę ¯_(ツ)_/¯
Dziwisz się? Palacz = podczłowiek, a z takimi nigdy nie wiadomo. Może dać w gębę, bo nie ma nic do stracenia.
Same story z dresiarzami drącymi mordy czy dewastującymi coś. Nikt tego nie lubi, ale nikt nie zwróci uwagi, bo nie wiadomo, czy zaraz noża nie wyciągnie.