Wpis z mikrobloga

@vipcypr8: plus zakaz produkcji i sprzedaży jednorazowych filtrów do papierosów, bo śmierdziele są często jednocześnie brudasami, którzy wyrzucają pety z samochodu na chodniki i ulice gdzie popadnie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@vipcypr8: Jest wiele rzeczy które są szkodliwe dla innych w różny sposób, pytanie jak bardzo chcemy się wszyscy ograniczać. Mnie np. wkurzają osoby które piszą takie rzeczy jak ty, szkodzi to mojemu zdrowiu bo się denerwuję, zwiększa mi się ciśnienie a godzina już bardzo późna.
#niepopularnaopinia #takaprawda
  • Odpowiedz
@KladzSie: trzymam kciuki mireczkiu, zawsze warto rzucić zawsze warto próbować, ja mam za sobą aktualnie tydzień bez papierosa, bez niczego, ratuje mnie chory kręgosłup i L4 a więc wkurzające bodźce mnie nie dotykają. Żona poinformowana że mogę się zachowac jak debil
  • Odpowiedz
@ArnoldZboczek: w sumie jako palacz nie miałbym nic przeciwko papierosom bez filtrów. Taki papieros tak daje po gardle, że starcza na o wiele dłużej, a wyrzucenie malutkiego kawałka papieru z naturalnymi liśćmi jest chyba mniej szkodliwe niż plastikowe filtry.
  • Odpowiedz