Aktywne Wpisy

Jagoo +88
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
trzeci +29
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz

Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda
źródło: comment_1666934335nEwV9NdB4c6wSrnbqMR1Dx.jpg
Pobierz@KladzSie: klasyczne "zaczne od jutra".
Kup desmoxan i zacznij rzucać dzisiaj. Nie jutro, nie pojutrze. Z takim podejsciem szybko wrocisz do nalogu, "no bo sie zdenerwowalem strrrrasznie i musialem zapalic".
Tak długo jak ktoś nie pali w budynku a blisko nie ma astmatyka to niech sobie pali, jak masz dostać raka to co i tak dostaniesz
@Papieszpolak6996 A no skoro tak, to idę połamać ręce dzieciom z białaczką. W końcu i tak białaczka im bardziej szkodzi niż połamane ręce.
A dlaczego tylko astmatycy mają mieć specjalne traktowanie? Też chcę dbać o swoje zdrowie, a taki śmierdziel bez mojego zezwolenia skaża powietrze
źródło: comment_1666938156VEsuPl8pauf0mZWcWW9rwp.jpg
PobierzPrzy lekkim wietrzyku potrafię czuć smrodziarza z 15 metrów. To nie pomaga. Jak masz pecha, idąc ulicą czujesz ten smród dosłownie co sekundę ¯_(ツ)_/¯
Dziwisz się? Palacz = podczłowiek, a z takimi nigdy nie wiadomo. Może dać w gębę, bo nie ma nic do stracenia.
Same story z dresiarzami drącymi mordy czy dewastującymi coś. Nikt tego nie lubi, ale nikt nie zwróci uwagi, bo nie wiadomo, czy zaraz noża nie wyciągnie.