Wpis z mikrobloga

Palenie w miejscach publicznych powinno być zakazane. Chcesz sobie smrodzić upośledzając każdy aspekt funkcjonowania twojego organizmu, od płuc do mózgu włącznie? Śmiało.
Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda
Pobierz vipcypr8 - Palenie w miejscach publicznych powinno być zakazane. Chcesz sobie smrodzi...
źródło: comment_1666934335nEwV9NdB4c6wSrnbqMR1Dx.jpg
  • 148
Palenie w miejscach publicznych powinno być zakazane. Chcesz sobie smrodzić upośledzając każdy aspekt funkcjonowania twojego organizmu, od płuc do mózgu włącznie? Śmiało.

Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda

@vipcypr8: Może jeszcze autem cie mijać w odległości 10km i kominy elektrowni przenieść do innego kraju bo jesteś najważniejszy?
@vipcypr8 mnie osobiście #!$%@?ą osoby niepalące. Praktycznie za każdym razem, jak stane sobie gdzieś na uboczu z dala od ludzi to niemal zawsze ktoś stanie obok i jeszcze z wiatrem, że ten dym leci na niego i muszę odchodzić jeszcze dalej, albo ustawić się tak, żeby wiatr leciał gdzie indziej. Ciężko byc kulturalnym palaczem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Tak długo jak ktoś nie pali w budynku a blisko nie ma astmatyka to niech sobie pali

@Papieszpolak6996: możesz mi rozjaśnić co masz na myśli? Astmatycy mają na czole sobie napisać "mam astmę" czy może argument "przepraszam, ale mam astmę" sprawi, że nagle palacza olśni co #!$%@?? xD
@vipcypr8: nie wszystko, co nam nie wsmak kwalifikuje się do zakazania. Dorosły powinien takie rzeczy wiedzieć

@patatier @suqmadiq2ama
Czy to naprawdę tak dużo, że chcę aby narkomani nie mogli pielęgnować swojego nałogu w miejscach publicznych? Jakoś nikt nie ma problemu z tym że nie można ćpać hery, pić alkoholu, czy też palić marihuany w miejscach przeznaczonych dla każdego.
Papierosy to też narkotyk i też powinno się go traktować jako takowy.
przypakowac, potrenować jakieś sztuki walki aby nie dać się zastraszyć. No ale lepiej być życiową #!$%@?, latwiej

@AdamKarolczak02137:
Życiową #!$%@?ą to ty jesteś xD

idź przypakuj, ubierz obcisłe majty i walcz jak superman z palaczami na przystanku, a nie bądz #!$%@? reeeeeeeeeeeeeeeee
@vipcypr8: nie wszystko, co nam nie wsmak kwalifikuje się do zakazania. Dorosły powinien takie rzeczy wiedzieć

@patatier @suqmadiq2ama
Czy to naprawdę tak dużo, że chcę aby narkomani nie mogli pielęgnować swojego nałogu w miejscach publicznych? Jakoś nikt nie ma problemu z tym że nie można ćpać hery, pić alkoholu, czy też palić marihuany w miejscach przeznaczonych dla każdego.
Papierosy to też narkotyk i też powinno się go traktować jako takowy.

@