Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +313
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Bananek2 +838
Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda
@TymRazemNieBedeBordo: A co mają się szarpać z patolą? Zwracałem kilka razy palaczom na przystankach, że nie wolno palić, to każdy kretyn agresją reagował.
Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda
@vipcypr8: Może jeszcze autem cie mijać w odległości 10km i kominy elektrowni przenieść do innego kraju bo jesteś najważniejszy?
@SpokoZiomek: palenie powoduje tez oslabienie kosci, glownie paradontozy ale tez osteoporozy. a 'infografike' robil debil dla debili, wiec takie uproszczenie jakos sie tam wkradlo.
@Papieszpolak6996: możesz mi rozjaśnić co masz na myśli? Astmatycy mają na czole sobie napisać "mam astmę" czy może argument "przepraszam, ale mam astmę" sprawi, że nagle palacza olśni co #!$%@?? xD
@patatier @suqmadiq2ama
Czy to naprawdę tak dużo, że chcę aby narkomani nie mogli pielęgnować swojego nałogu w miejscach publicznych? Jakoś nikt nie ma problemu z tym że nie można ćpać hery, pić alkoholu, czy też palić marihuany w miejscach przeznaczonych dla każdego.
Papierosy to też narkotyk i też powinno się go traktować jako takowy.
@AdamKarolczak02137:
Życiową #!$%@?ą to ty jesteś xD
@patatier @suqmadiq2ama
Czy to naprawdę tak dużo, że chcę aby narkomani nie mogli pielęgnować swojego nałogu w miejscach publicznych? Jakoś nikt nie ma problemu z tym że nie można ćpać hery, pić alkoholu, czy też palić marihuany w miejscach przeznaczonych dla każdego.
Papierosy to też narkotyk i też powinno się go traktować jako takowy.
@