Aktywne Wpisy

27PHO1e2NIX2021 +786
Wracam po nocce pociągiem do domu. Starsza Pani zajęła moje miejsce. Mówię grzecznie
Odpowiedź Pani:
Przepraszam miejsce X, jest moje.
Odpowiedź Pani:
Ja mam miejsce Y i jest przez kogoś zajęte.

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda
źródło: comment_1666934335nEwV9NdB4c6wSrnbqMR1Dx.jpg
Pobierz@TymRazemNieBedeBordo: A co mają się szarpać z patolą? Zwracałem kilka razy palaczom na przystankach, że nie wolno palić, to każdy kretyn agresją reagował.
Tylko nie zmuszaj mnie, jako zwykłego przechodnia, do szkodzenia sobie z samego faktu że muszę przez chwilę przebywać w twojej obecności.
#niepopularnaopinia #takaprawda
@vipcypr8: Może jeszcze autem cie mijać w odległości 10km i kominy elektrowni przenieść do innego kraju bo jesteś najważniejszy?
@Papieszpolak6996: możesz mi rozjaśnić co masz na myśli? Astmatycy mają na czole sobie napisać "mam astmę" czy może argument "przepraszam, ale mam astmę" sprawi, że nagle palacza olśni co o--------a? xD
źródło: comment_1666959226jN6K1uU0nLivZmzXwtPwVd.jpg
Pobierz@AdamKarolczak02137:
Życiową p---ą to ty jesteś xD