Aktywne Wpisy
Antorus +336
Zróbcie już ta aborcję do 12 tygodnia i po sprawie, tak jest w całej Unii prawie. Po co znowu się żreć o takie bzdety jak tu trzeba państwo do kupy poskładać i odbudować relacje ze wszystkimi sojusznikami.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
dariusz44 +389
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Ile to było obrony muska na wykopie. Jeden k0nfiarz mnie nawet wrzucił na czarno po pokazaniu mu jak Elon oszukiwał na akcjach we wpisie jak to "lewactwo będzie wyć po przejęciu twittera" xDDD
Ale to, że pis uderza głównie w klasę średnią nie oznacza, że należy wysławiać miliarderów i im wchodzić w dupę jak to robią kuce. xD
Jak kuce wchodzą w dupkę dla miliarderów? Możesz zarzucić jakiś przykład?
A przy okazji podasz jakiś realny, polski przykład podatku albo projektu podatku który miał dotyczyć tych miliarderów?
@ICMO: no jak to, przecież Patkowski mówił że klasa średnia to już od 4000 brutto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
*Kuce, którzy są ludźmi wspomnianych chadów*: Brawo brawo panie dokturze Sławku, w punkt, sama prawda.
XD