Aktywne Wpisy

Takie tam na oględzinach mieszkania, klientka chce tylko wymalować. Szybka wycena 1000zł za cały korytarz wraz z zabezpieczeniem drzwi podłóg itp materiał w zakresie klientki. Zostałem wyj**any za drzwi bo chyba przyjechałem z warszawy z tymi cenami - poprzednio pan zenek zrobił jej za 500zł malowanie z gipsowaniem. W komentarzu wiecej. #remontujzwykopem
źródło: temp_file4348331802097007562
Pobierz
stefan_pmp +98
No to plebs nie będzie srał po ścianach jak obecnie. #szczecin
źródło: 1000038292
Pobierz

źródło: comment_1666678790lSyfXHf0YsYjeBeqtdmWJ9.jpg
Pobierz@Snowdr0p: Nie jestem ani topowym, niezastąpionym pracownikiem, ani Panem Areczkiem.
źródło: comment_1666698128lRmtPSrhM9w5CJMUPKqH6F.jpg
Pobierz@niochland: No k---a mać, halo. Przecież UoP to nadal tylko formalność w kwestii umowy, tak? Czemu nagle na b2b pracodawca ma dawać inne warunki? Wychodzi na to, że pracodawca traktuje pracownika dobrze tylko wtedy, jak go zmusza państwo - a na b2b to już jednak
@SamiS: imo dla okresu wypowiedzenia. zwykle kluczowi zawodnicy siedzą już na 3-miesięcznym okresie wypowiedzenia i żeby mieć dupochron jak krzyknie zaporową stawkę, żeby przekazać jakoś w sensownym czasie obowiązki
@niochland: Ale przecież to nie tylko opłacalne dla pracownika ale i pracodawcy. Urlopy powinny być czymś normalnym.
L4 już trochę może się mniej kalkulować, bo niektórzy siedzą 1/4
@Wujo_Stachu: te niecałe 100 funi na tydzień genialnie odstrasza ludzi od brania SSP - zresztą by go brać też trzeba spełnić pare warunków ( ͡° ͜ʖ ͡°)