Aktywne Wpisy
Talaxin +74
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Czy spytanie się wprost o jakiś kontakt, żeby po pracy wyskoczyć na wspólny spacer czy wypad na miasto to cringe pomysł?
Jeśli tak to chętnych zawołam na zdanie raportu jak zauważę okazję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #randkujzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie problemu z pewnością siebie nie mam, ale też wolę być czujny czy nie przesadzam w drugą stronę.
Jak ją zauwazę i będzie okazja to się spytam xD raz się żyje, a nawet jak nie pyknie to jest masa innych dziewczyn do naprawienia błędów w zagadywaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Np jak coś układa to powiedz ze możesz zrobić za nią bo lubisz sprzątać
Na pewno coś zauważysz żeby zacząć rozmowę
Tak, to jest dobry pomysł, ale pamiętaj, że niezależnie jak to zrobisz, szansa na porażkę jest znacznie większa, niż szansa na sukces:
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/06/03/jaka-jest-szansa-ze-dziewczyna-pojdzie-z-toba-na-randke/
No ale raz, że to będzie ciekawe doświadczenie nawet jeśli ma boleć i by mnie dosłownie wyśmiała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oby tylko chłopaka nie miała ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Porażka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ponoć zajęta
Ale nie zamierzam opuszczać sklepu, bo fajne promki na pieczywo mają (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Może na tagach będę opisywał swoje spostrzeżenia jak ta typiara co nazywała "chłopacami" wszystkich xD