Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LittleOpa: nie będzie żadnych procesów, tak jak nie było po przejęciu władzy przez pis, tak jak nie było po przejęciu władzy przez po, tak jak nie było...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Neaopoliti: to podniesienie (i zrownanie) wieku emerytalnego to były ostatnie podrygi władzy, która nie myśli tylko o kolejnych wygranych wyborach, a patrzy dużo dalej. Dzisiaj nie do pomyślenia.

@Promilus: przede wszystkim to jest ciągle karmienie trupa w postaci ZUS. Tu by trzeba coś ogarnąć systemowo, a nie wysyłać dzieci rok wcześniej do szkoły i wydłużać czas pracy. Oczywiście metoda pisu - skracać czas pracy - w niczym nie
  • Odpowiedz
@Promilus:

to podniesienie (i zrownanie) wieku emerytalnego to były ostatnie podrygi władzy, która nie myśli tylko o kolejnych wygranych wyborach, a patrzy dużo dalej. Dzisiaj nie do pomyślenia.

Dokładnie. Wpuszczenie do Polski tysięcy muzułmańskich imigrantów odbijałoby się nam czkawką przez pokolenia.
  • Odpowiedz
To rób dłużej 2 lata na bombelki i złodziei z rządu to może dostaniesz z 15zł więcej na eneryturce xD

@DiggerMeat: a c--j mnie obchodzi ile ja dostanę więcej xD ważne żeby było z czego rozdawać obecne emerytury jełopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LittleOpa: Kantar akurat od początku roku ma u siebie wyniki takie, że KO i PiS są bardzo blisko siebie. W średniej sondaży wciąż PiS na pierwszym miejscu. Ale nawet w tym Kantar KO zyskuje, a PiS traci, więc mnie to cieszy. Inflacja nie spadnie w kilka miesięcy, więc jest szansa, że do wyborów się jeszcze umocnią.
  • Odpowiedz
Wpuszczenie do Polski tysięcy muzułmańskich imigrantów odbijałoby się nam czkawką przez pokolenia.

@Hlautameki: dokładnie tak jak Polska od lat nie może podnieść się po tych 40 tysiącach muzułmańskich uchodźcach z Czeczenii, pięciokrotnie większej liczbie niż planowana relokacja proponowana przez Unię, na której Zjednoczona Prawica zrobiła pół kampanii w 2015. Wracaj do budy pisowski psie.
  • Odpowiedz