Aktywne Wpisy
kaeres +1
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 34.4% (508)
- Nie 65.6% (968)
apfi +3
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#bekazpisu #polityka
@Promilus: przede wszystkim to jest ciągle karmienie trupa w postaci ZUS. Tu by trzeba coś ogarnąć systemowo, a nie wysyłać dzieci rok wcześniej do szkoły i wydłużać czas pracy. Oczywiście metoda pisu - skracać czas pracy - w niczym nie
Dokładnie. Wpuszczenie do Polski tysięcy muzułmańskich imigrantów odbijałoby się nam czkawką przez pokolenia.
@DiggerMeat: a c--j mnie obchodzi ile ja dostanę więcej xD ważne żeby było z czego rozdawać obecne emerytury jełopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WaltherW: Robię dokładnie to samo
@Hlautameki: dokładnie tak jak Polska od lat nie może podnieść się po tych 40 tysiącach muzułmańskich uchodźcach z Czeczenii, pięciokrotnie większej liczbie niż planowana relokacja proponowana przez Unię, na której Zjednoczona Prawica zrobiła pół kampanii w 2015. Wracaj do budy pisowski psie.