Wpis z mikrobloga

w kazdej błaźnie

@przeor22: Bardzo elokwentna odpowiedź. Godna prawaka. Mimo wszystko odpiszę.

Serio uważasz że za niecałe 13 lat nie będzie można mieć samochodu spalinowego? Serio myślisz, że miliony samochodów pójdą na złom? Możliwe że nie będzie można kupić samochodu spalinowego, lub będzie to nieopłacalne, ale to co innego.
Również serio traktujesz zapowiedź zakazu spożywania mięsa? Pewnie będą duże ograniczenia w sposobie hodowli zwierząt mięsnych, a ono samo będzie droższe, ale nikt ci
  • Odpowiedz
@mayek: tak dokladnie tak mysle. Covid 19 pokazal ze wladcy tego swiata co chca to zrobia a spoleczenstwo matolow sie na to zgodzi. Co wiecej oni sie nawet nie kryja z tym ze zlikwiduja prywatne auta i spozywanie miesa na rzecz sztucznej zywnosci. Nie bedziesz mial nic ale bedziesz szczesliwy xd
  • Odpowiedz
Również serio traktujesz zapowiedź zakazu spożywania mięsa? Pewnie będą duże ograniczenia w sposobie hodowli zwierząt mięsnych, a ono samo będzie droższe, ale nikt ci w talerz nie będzie zaglądał.

Równie dobrze można powiedzieć że nie ma przecież zakazu palenia węglem, a to że węgla nie ma albo jest cholernie drogi to inna sprawa

Poważnie myślisz, że będą ograniczenia temperatury w domach? Jak to będzie kontrolowane? Czemu nie wprowadzili tego ograniczenia już teraz? Tyle pytań
  • Odpowiedz
Covid 19 pokazal

@przeor22: Co pokazał?
Bo miały być niekończące się szczepienia, "abonament na zdrowie", NWO i wiele innych. Tym czasem pandemia się skończyła i nic z powyższych nie miało miejsca.

@Xuzoun: Ja też mogę "trochę demonizować i upraszczać" prawicowe postulaty i w każdym punkcie będę
  • Odpowiedz
Polska 2023, dysfunkcyjne sady. Państwo ktore podpisywało traktaty ale ma to głęboko w poszanowaniu. Miliardy euro przelatują koło nosa. Ale minister sprawiedliwości pisze ustawę i obrazie uczyć religijnych
  • Odpowiedz
Ja też mogę "trochę demonizować i upraszczać" prawicowe postulaty i w każdym punkcie będę miał trochę racji XD

Mogę pisać że w 2035 roku kobiety będą służyć jedynie do rodzenia dzieci i opieki nad domem, że prawo kościelne będzie ponad konstytucją i że nie wolno się będzie rozwodzić.

@mayek: IMO to trochę czepianie się na wyrost z uwagi na autora wpisu; od posta na twitterze nie oczekuję stuprocentowej poprawności semantycznej
  • Odpowiedz