Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +911
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +20
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

#ukraina
@dnasstorm: no np. planuje jakis wyjazd wlasnie zima i latem i nawet nie chce mi sie rozgladac za biletami i hotelami i rezerwowac cokolwiek bo nie wiem co mnie czeka i moze bedzie trzeba pakowac szybko klamoty i gdzies spieprzac na poludnie z
No ja wlasnie czytalem o ogromnej skali nowotworow po wybuchach. Poczytaj o nowotoworach wystepujacych w Polsce po chmurze. Na wschodzie najwiecej bylo i bodajże w Opolu bylo b. duze strzezenie ze ta chmura nad nim wisiala i pelno ludzi dostalo raka i poumierali.
@corryand: brudna b---a działa na zasadzie rozsiania materiału radioaktywnego dzięki klasycznym materiałom wybuchowym. wsadzasz do pudełka radioaktywny izotop i trochę dynamitu. i cyk, masz brudną b---ę.
to jest zupełnie coś innego od tej słynnej atomówki. poczytaj trochę, chłopie
Komentarz usunięty przez autora
@MostlyRenegade: przeciez najsilniejsze sa gamma ze tylko 40cm olowiowa sciana moze ochronic czytaj. schron atomowy..
@wormik: chcialbym aby tak bylo. W obecnej chwili juz mi wszystko jedbo kto bedzie na tym krymie siedzial (oczywiscie wole by Ukraina) ale marze by tak czy