Wpis z mikrobloga

Jaka tu k---a panuje żałosna ignorancja, aż się chce usunąć konto, żeby nie być w jednym miejscu z tyloma idiotami. Każdy ochoczo wypowiada się na temat, o którym nie ma pojęcia i oczywiście upiera się, że ma rację.
  • Odpowiedz
@Sloik-2078 poza myleniem rzeczy i braku wiedzy w temacie, to co po samych lekach? Tworzący mema sugestywnie to pokazał, że wizyta za trzy miesiące, łyknąć gotową tabletkę i gotowe bez pracy nad sobą.
  • Odpowiedz
worzący mema sugestywnie to pokazał, że wizyta za trzy miesiące, łyknąć gotową tabletkę i gotowe bez pracy nad sobą.

@dyskutek2: a po co praca nad sobą jak leki działają? xD W imię zasad?
  • Odpowiedz
@LLyn: praca psychiatry jest nic nie warta, przynajmniej tych szeregowych smieci ktorzy nie maja tytulu doktora.

Po 1 to praca w zgadywanie lub odtwarzanie pracy kogos wybitnego i stosowanie jego odkryc. A i tka pomaga tylko dlatego, ze ludzie maja bardzo ograniczone umysly i wgl nie maja psychy do zycia. Jesli by byli indywidualistami albo posiadali jakiekolwiek zdolnosci logicznego myslenia to ludzie sami by sie ogarniali bez wizyt u takich
  • Odpowiedz
robią to metodą prób i błędów i zmieniają podejście do pacjenta, bo się nauczyli kilku sztuczek i metod w ciągu tych pożal się boże studiów i je stosują bez żadnej refleksji na każdym pacjencie, bez nawet pobieżnej analizy problemu.

@Im_from_alaska: O K---A JAKI ODJAZD
  • Odpowiedz
Podobnie jak z dietą - dobry dietetyk dostosuje dietę do twoich nawyków żywieniowych a nie będzie ich drastycznie zmieniać wychodząc z założenia że mały ale długotrwały sukces jest lepszy niż superzdrowa fit dieta przez tydzień.

@lone_sloane: WEZ PRZESTAN STOSOWAC ZDROWEGO ROZSĄDKU!
  • Odpowiedz
@Sloik-2078: przyznaj się, wrzuciłeś taki mem pełen bzdur i chochołów tylko po to, żeby wywołać burzę w komentarzach i trafić na główną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sloik-2078:

Mordo , psycholog to wyzysk, mordo nie warto, mówię Ci mordo

Na terapię do Pani Natalii trafiłam 3 lata temu z silnymi stanami lękowymi, nie bardzo wiedząc kim jestem i co się ze mną dzieje. Moje ówczesne samopoczucie było oczywiście skutkiem a nie przyczyną i nie wzięło się "znikąd". Dzięki współpracy z Panią Natalia odkryłyśmy prawdziwe powody i finalnie mogłyśmy mnie "uleczyć". Z zagubionego, zranionego i przestraszonego "dziecka" stałam
  • Odpowiedz
pierwsze to że pacjent mówi że ma problem to nie znaczy że naprawdę go ma

@lone_sloane: a jak jest zdiagnozowane przez innych specjalistów to też nie ma? Albo po prostu inni się mylą i ten terapeuta wie lepiej.

Po drugie rozwiązanie problemu musi być dostosowane do pacjenta i do jego możliwości, nawykow, przyzwyczajeń, trybu życia, sytuacji rodzinnej
  • Odpowiedz