Aktywne Wpisy

text +208
W tym kraju największym Bogiem (nie jakimś niedzielnym mitem) jest auto. Wszystko ma byc jemu podporządowane.
Piesi i rowerzyści, to zas największe zło.
#samochodoza #konfitura #motoryzacja #polska
Piesi i rowerzyści, to zas największe zło.
#samochodoza #konfitura #motoryzacja #polska
źródło: patopolska
Pobierz
future_taylor +95
widzisz prezesa tej fundacji i wiesz, że po takiej zbiórce wleci nowa g klasa #latwogang
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-26 o 14.52.32
Pobierz

źródło: comment_1666165980MZjwzgpNV5y2O8wmR78DJ9.jpg
Pobierz@clickPLUS: Kuce i dystans?
xDDDDDDDDD
Programiści wszelkiego szczepu to osoby, które mają najmniejszy dystans do siebie na świecie. Zawsze pojawia się argument
Komentarz usunięty przez autora
Mem z serii "wzór skróconego mnożenia" gdzie z każdego przedmiotu szkolnego można wstawić po kilka rzeczy, które też nigdy nie przydały mi się w życiu.
Komentarz usunięty przez autora
@muchatse: tak, też pomyślałem o takim scenariuszu. Z tym, że programowanie jest chyba jedną tak otwartą specjalistyczną branżą. Także dla kogoś, czyim hobby jest sklejanie modeli, albo granie w gry planszowe, czy wspinaczka górska, czy dowolne inne hobby, które zmienione w zawód psuje całą zabawę, to jest wspaniała droga.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@clickPLUS: dobra kolego, Ty mi lepiej powiedz jakiej Ty wersji wypoka używasz, że komentarze od dołu czytasz (ಠ‸ಠ)
@slepauliczka: No czyli masz na przeżycie i jedno wyjście na miasto tygodniowo tak około. Jak ogarniasz randki to perpetum mobile jeżeli chodzi o stołowanie się na mieście.
@TymRazemNieBedeBordo: Jak się wkręciłeś w gamedev? Ja robię jakieś crudy w JS, ale docelowo sumie chciałbym pracować przy "reżyserce" w gamedevie - nie chcę kodzić za te powiedzmy kilka lat.