Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

źródło: comment_1666165980MZjwzgpNV5y2O8wmR78DJ9.jpg
Pobierz@clickPLUS: Kuce i dystans?
xDDDDDDDDD
Programiści wszelkiego szczepu to osoby, które mają najmniejszy dystans do siebie na świecie. Zawsze pojawia się argument
Komentarz usunięty przez autora
Mem z serii "wzór skróconego mnożenia" gdzie z każdego przedmiotu szkolnego można wstawić po kilka rzeczy, które też nigdy nie przydały mi się w życiu.
Komentarz usunięty przez autora
@muchatse: tak, też pomyślałem o takim scenariuszu. Z tym, że programowanie jest chyba jedną tak otwartą specjalistyczną branżą. Także dla kogoś, czyim hobby jest sklejanie modeli, albo granie w gry planszowe, czy wspinaczka górska, czy dowolne inne hobby, które zmienione w zawód psuje całą zabawę, to jest wspaniała droga.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@clickPLUS: dobra kolego, Ty mi lepiej powiedz jakiej Ty wersji wypoka używasz, że komentarze od dołu czytasz (ಠ‸ಠ)
@slepauliczka: No czyli masz na przeżycie i jedno wyjście na miasto tygodniowo tak około. Jak ogarniasz randki to perpetum mobile jeżeli chodzi o stołowanie się na mieście.
@TymRazemNieBedeBordo: Jak się wkręciłeś w gamedev? Ja robię jakieś crudy w JS, ale docelowo sumie chciałbym pracować przy "reżyserce" w gamedevie - nie chcę kodzić za te powiedzmy kilka lat.