Aktywne Wpisy

Feltzer +672

SzubiDubiDu +82
Ja pierdziu jak gen Z już tak mocno wejdzie w rynek pracy to z 90% januszexów upadnie xD
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
źródło: IMG_5860
Pobierz

@kobrys13: Programujesz 20 lat i dopiero poznajesz języki dynamicznie typowane? xD
@uzytkownik_wykop_pl: Czyli które firmy s---------y i dlaczego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kurla synek po co nam jakies typowanie i reakty, instaluj mnie tego dżejqłera migiem
@kobrys13: gurwa, dzisiejsza gównarzeria bierze się za niby programowanie i bierze upośledzone C oraz ociężałą Javę. To już gurwa lepiej wziąć motor Jawa i jebnąć wraz z nim w drzewo! Prawdziwi wyjadacze samodzielnie ustawiają bity w procesorze!!!11
@rskk: ale od TS to ty się odwal. Chyba jedyna opcja żeby pisać w JS działający kod xD
@powaznyczlowiek: Nie wierzę, że parser wyłapie wszystkie błędy. Pewne błędy w zachowaniu mogą być niedeterministyczne i wychodzić po czasie w innych obszarach aplikacji. Takie rzeczy się zdarzały kiedy pracowałem w czystym
@kobrys13: Reddita, analizę danych, AI, etc.
Python to inny paradygmat po prostu. W C++ dużo wychodzi podczas kompilacji, za to potem musisz szukać wycieków w runtime, a do napisania bezpiecznego kodu wymagane są lata doświadczenia. Zresztą nawet Gynvael o tym mówił na wczorajszym streamie.