Aktywne Wpisy

the_good_guy +904
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

smuteczek2000s +28
Oto książka. 9 miesięcy pracy. #ksiazki
źródło: temp_file7848894321006348914
Pobierz

Wiesz chodzi o hipokryzję
Że różowe po przejściach są be, tylko dziewice, najlepiej bez związku żadnego w przeszłości, nietknięte palcem mężczyzny, bo inaczej to zgorzkniałe stare baby.
A
A facet po przejściach, którego nowa partnerka nie zasługuje na to, co miała jego ex, bo najlepsze lata życia poświęcił na coorve a nowa partnerka może jedynie zlizywać resztki ze stołu po jego ex, to przecież jest tak samo wartościowy jak
Masz problem, że faceci chcą dziewic, ale czy ktoś zabrania k0bietom, umawiać się z prawiczkami?
Czy to znaczy że mężczyzna ma lepiej bo może sobie poużywać? Niekoniecznie. Ty powiesz że tak, a kto inny powie że to kobieta ma lepiej bo nie musi nic udowadniać
Jak facet się przejechał na exach, to nowa ma tylko pokazać że nie jest szonem i można jej ufać - co w sumie nie jest jakimś wyzwaniem.
Jak laska się przejechała na exach, to nowy facet ma chodzić na paznokciach, bo jakikolwiek ruch czy słowo czy pomysł, itd, który miał miejsce u byłych z automatu prowadzi do jej agresji, cichych dni, ona nie
@serniczek_z_rodzynkami:
A jak pokazać, ma zachowywać się nagle specjalnie inaczej, by to udowodnić, jakoś atencjować to, czy po prostu być sobą, jeśli nie jest szonem?
@serniczek_z_rodzynkami: jakoś w mojej relacji było inaczej.
@FerdynandMagellan:
Nie ma sensu takie porównanie bo tu piszesz że mężczyzny wartość się zwiększa wraz z przebiegiem a mnóstwo kobiet uważa, że właśnie nie
One ich chcą nie przez przebieg ale pomimo przebiegu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tak samo jak ktoś tam weźmie samotną matkę, nie dlatego, że ma dziecko ale pomimo tego, że ma dziecko
Dostajesz kredyt zaufania, dostajesz szansę i pokaż w czasie, że nie jesteś szonem, który kłamie, ściemnia, przyprawia rogi, itd.
Z czasem pojawi się pierścionek lub nie - moim zdaniem nie jest on ani gwarantem ani symbolem, że kocha się daną kobietę i chce spędzić z nią całe
Nie czytasz ze zrozumieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hipokryzja, bo jak kobieta jest po przejściach to jest traktowana jak bezwartościowe goowno a facet, który da jej szansę za cucka
W drugą stronę, jak facet jest po przejściach to jest tym naj, który ma prawo być krytycznym wobec nowej wybranki, ma prawo oczekiwać od niej x razy więcej a gdy tamtej się to nie będzie podobało
Komentarz usunięty przez autora
@Ksut_Melodi:
Znowu przypisujesz mi coś czego nie robię ヽ(