Aktywne Wpisy

yaszczur +24
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
GooPae +18
Przez większość swojego życia byłem ateistą. Szukałem dowodów na nieistnienie Boga, biblie czasem czytałem wyłącznie po to by znaleźć w niej błędy i sprzeczności.
Gdy miałem 22 lata po kilku rozmowach/debatach ze znajomym chrześcijaninem po raz pierwszy zrozumiałem na czym tak naprawdę polega chrześcijaństwo. Moja pewność siebie zaczęła pękać, a ja sam stałem się agnostykiem, człowiekiem, który nie kpi tylko pokornie szuka.
Niespełna rok później prawda sama mnie znalazła. Poznałem prawdę absolutną
Gdy miałem 22 lata po kilku rozmowach/debatach ze znajomym chrześcijaninem po raz pierwszy zrozumiałem na czym tak naprawdę polega chrześcijaństwo. Moja pewność siebie zaczęła pękać, a ja sam stałem się agnostykiem, człowiekiem, który nie kpi tylko pokornie szuka.
Niespełna rok później prawda sama mnie znalazła. Poznałem prawdę absolutną
źródło: image
Pobierz

senior java developer pyta mnie się skąd ma wiedzieć w jakich profilach odpala się jego aplikacja
to jej pisze, że w logach będzie
pytam ją czy odpaliła sobie lokalnie bazę danych w kontenerze, bo bez tego aplikacja nie wystartuje jej lokalnie
"czy chodzi o swaggera?"
SENIOR. DEVELOPER.
#programista15k #java #zalesie #nieprogramowanie
@whoru: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@whoru: zdecyduj się, bo nie wiem czy odpalać mizoginistyczne teksty
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1665667498NGyJWM6EAkgn5o1THJlIDf.jpg
PobierzOdpisz, ze you can't, you need to wait for me finishing my task then you can start yours albo niech sobie pogoogla czy mozna sie podlaczyc do jednej bazy xD